Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak."— Præsentationens transcript:

1

2 IT og praktik på Høje Kolstrup Skole

3 Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak

4 IT som en del af praktikken I vores praktik på HKS i 5. og 6. klasse har vi valgt at inddrage IT i undervisningen, for at fremme elevernes forudsætninger i IT som led i danskundervisningen. Herunder har vi valgt at lade eleverne arbejde med blandt andet Internettet og Microsoft Word. Til vores emne ”Identitet” arbejdede eleverne med Internettet som en informationskilde til opgaverne. Her skulle trænes i at bruge gode søgestrategier for at lære at finde relevant materiale via søgemaskiner og hjemmesider. Opgaverne gik blandt andet ud på, at finde deres navnes betydning, finde oplysninger om deres idoler. Eleverne fik også tid til at skrive deres stile rent inde på computeren for at træne dem i brugen af Word.

5 Hjemmesider Her er nogle af de hjemmesider, som børnene brugte for at løse deres opgaver: www.google.dk www.dst.dk www.baby-navne.dk

6 Farvel og Tak


Download ppt "IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google