Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Trafik og beliggenhed i Øster Snede

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Trafik og beliggenhed i Øster Snede"— Præsentationens transcript:

1 Trafik og beliggenhed i Øster Snede

2 Trafikken i Øster Snede
Her i Øster Snede er der et almindeligt antal biler, men dagligt kommer der tung trafik. Vi har også et par lastbiler, som kommer fra og til Daka, ELM, KSM og andre fabrikker. Men der er ikke noget at bekymre sig om. De fleste biler kommer fra krydset nede ved Statoil, eller fra Ribevej mod Løsning. Her i Øster Snede er der mange børn, som kommer både fra og udenfor Øster Snede, som godt kan li’ at cykle. Uheldigvis har vi ikke særlig store cykelstier, hvilket giver lidt af et problem for både cyklister og bilister. Nede ved Ribevej er der en fods afstand fra cykelstien til gruset, så der er kun plads til dækkene. Normalt kan bilerne godt bevæge sig længere ind til midten af vejen, når de ser en cyklist, men busser og lastbiler kan ikke holde særlig meget afstand, fordi vejen ikke er særlig bred. Der kommer mere på side fire om cykler. En god ting ved Øster Snede og hele Danmark er, at de fleste bruger mere miljø venlige, små biler, i modsætning til U.S.A., hvor de kører med olie svin i forhold til vores biler.

3 Beliggenhed I Øster Snede omegn, har alt en dejlig beliggenhed, vi har… Øster Snede Plejecenter. Øster Snede tank. Øster Snede skole. Øster Snede kirke. Og husene. Husene i Øster Snede og omegn ligger rigtig hyggeligt, tæt og trygt, det er det der gør hele byen til en dejlig landsby. Øster Snede kirke har også en fin beliggenhed, den har udsigt ud til søen: Mølledammen, og den ligger lige ud til vejen, så alle har nemt ind til kirken. Selve Øster Snede skole ligger faktisk rigtig fint. Så hvis at man er klar over at man vil på landet og gå i skole så er det i Øster Snede. Skolen ligger også rigtig fint og hyggeligt så trygt som byen. Statoil i Øster Snede har en god beliggenhed, lige midt i krydset så folk der køre i gennem byen kan køre ind og stoppe, og folk som bor i Øster Snede, ikke har ret langt fordi det er inde midt i byen. Øster Snede plejecenter har især også en rigtig super beliggenhed lige lidt uden for centrum af byen, og de ældre mennesker på plejehjemmet har god udsigt til Mølledammen. Og folk der skal besøge de ældre mennesker kan bare køre lige ind på p. pladsen.

4 Cykelstier ved Ribevej
Cykelstier er vigtige. Uden cykelstier ville man ikke kunne cykle. Nogle steder er der ikke plads til både cykler og biler, som f.eks. ude ved Ribevej. Ribevej strejker sig helt ind til Løsning. Det betyder, at bilerne får mere fart på vejen til Øster Snede. På Ribevej er der 25 cm. afstand fra cykelstien til gruset. Der kommer også lastbiler fra Løsning, som ikke har det så godt med at holde afstand fra cyklisterne. Det er ikke et helt så stort problem, men det kunne være godt hvis der var større cykelsti ude ved Ribevej.

5 Bus og transport Lokal bussen er vigtig for Øster Snede og omegn, fordi den kører 8 gange i døgnet, og 4 gange i døgnet i weekenden. Men vi ligger jo og så tæt på strand og skov fx er der 13,9 kilometer til den nærmeste strand i Daugård og der er ca. 3-4 kilometer til den nærmeste skov.

6 Fremtiden i Øster Snede
I fremtiden har vi nogle ting som vi godt kunne tænke os at have/få i trafikken: flere cykelstier ved Ribevej. flere chikaner og bump på Ribevej og Højmarksvej. mindre co2 udledning i trafikken en mindre fart grænse nede ved krydset, tæt ved Statoil mindre affald i naturen. flere cykelstier op ad Bredalvej der er masser af græs plads.


Download ppt "Trafik og beliggenhed i Øster Snede"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google