Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mini TYPO3 kursus - Arts.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mini TYPO3 kursus - Arts."— Præsentationens transcript:

1 Mini TYPO3 kursus - Arts

2 Dagsorden 25 min. Intro til hjemmesider / TYPO3
20 min. Redigere i tekst (øvelse) 15 min. Billeder (øvelse) 10 min. Pause 30 min. Nyheder og arrangementer Spørgsmål

3 WEbuniverser EKSTERN HJEMMESIDE Au.dk Arts.au.dk Dac.au.dk Cas.au.dk
Edu.au.dk Studieguide.au.dk MEDARBEJDERPORTAL Medarbejdere.au.dk Medarbejdere.au.dk/arts STUDIEPORTAL Studerende.au.dk Studerende.au.dk/arts

4 Arts portaler Vandret menu – gældende for hele AU
Lodret menu – gældende for Arts Én indgang til dig, for at blive opdateret. Footere giver dig hurtig adgang til indhold og systemer LAD OS SE….

5 WEB principper DON’Ts Word-filer
Interne afdelinger for administrationen ”her” links. DOs Tekst eller pdf’er Brug ”studiecenter Arts” Pointe i starten af tekst Links beskrives med sigende begreb Korte afsnit i tekster (5-6 linjer maks) Billeder giver liv

6 Hvor skal det bo Indhold bor kun et sted, og linkes til eller indlejres andre steder fra. Eksempel Merit og udmeldelse er en fælles beskrivelse/procedure for hele AU. Vi skal gøre opmærksomme på, men indlejrer indholdet eller linker til det. Altså: Vi hjælper brugeren, men sørger for at vi ikke skal holde os opdateret med at teksten er opdateret.

7 Hvor skal det bo? Nyheder og arrangementer bor ét sted, og linkes til andre steder fra. Henvender det sig til den eksterne målgruppe? => Det skal bo på institutsite. Der refereres fra andre sites, hvis relevant. Hvis ikke, henvender det sig til aktive studerende? => Det skal bo på studerende.au.dk/arts. Det refereres fra medarbejdere, hvis relevant. Hvis ikke, henvender det sig til medarbejdere? => Det skal bo på medarbejdere.au.dk/arts.

8 Relevante Opgaver Opgave 1 Opgave 2-2.4 Opgave 3.1-3.4 Opave 4


Download ppt "Mini TYPO3 kursus - Arts."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google