Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Eksamensspørgsmål: 4: Brugen af nøgler i en "Relationel DB" herunder: Primary Key og Foreign Key samt Super Key og Candidate Key.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Eksamensspørgsmål: 4: Brugen af nøgler i en "Relationel DB" herunder: Primary Key og Foreign Key samt Super Key og Candidate Key."— Præsentationens transcript:

1 Eksamensspørgsmål: 4: Brugen af nøgler i en "Relationel DB" herunder: Primary Key og Foreign Key samt Super Key og Candidate Key.

2 Generelt om keys Anvendelse af nøgler – Identifikation for en tabel Hvorfor er den vigtig? – For at kunne identificere enkelte tabeller fra de andre. – For at kunne henvise til den enkelte specifikke tabel.

3 Forskellige typer keys. Primary keys: – Identificerer en enkelt table. Unik. Foreign: – Identificerer en reference til en tabel. Super Keys: – En sammensat nøgle som identificerer en tabel. Candidate Keys: – ??


Download ppt "Eksamensspørgsmål: 4: Brugen af nøgler i en "Relationel DB" herunder: Primary Key og Foreign Key samt Super Key og Candidate Key."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google