Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For."— Præsentationens transcript:

1 Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For standardiseringens skyld vil vi indføre den nye version som standard i alle vores filialler. Vi har imidlertid fået en forespørgsel fra vores producent af indkøbsvogne. Han vil gerne vide baggrunden for, hvorfor vi ønsker disse ændringer. Forskellen på den nuværende og den ønskede version er minimal. Kan de uddybe dette nærmere?

2 (Længden af kurven er øget med 7 cm.
= STANDARD mål Ny version: (Længden af kurven er øget med 7 cm. Samlet højde er sænket med 7 cm) = STANDARD mål -7 CM = STANDARD mål +7 CM MEMO: Venligst begrund afvigelsen fra standard målene. Med Venlig Hilsen Deres inkøbsvogns specialist

3 Svarbrev Kære ALDI-Centralledelse, Jeg vil fatte mig i korthed: Se vedhæftede billede! L. Buk Filialleder Storcenter-Midt

4


Download ppt "Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google