Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dansk-historie opgaven i 1.g 2017

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dansk-historie opgaven i 1.g 2017"— Præsentationens transcript:

1 Dansk-historie opgaven i 1.g 2017
Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem

2 Formål Den første opgave i en række på tre opgaver Da-hi-opgaven (DHO)
SRO SRP Individuel opgave Både en faglig opgave og en opgave, hvor man træner det at skrive en større opgave bl.a. i forhold til de formelle krav fx kilder, noter og litteraturliste.

3 Valg af fag Opgaven skrives inde for følgende fag/fagkombination:
Dansk Historie Dansk og historie

4 Valg af emne I skal vælge et emne inden for forskellige temaer, områder og perioder som i har arbejdet med i den daglige undervisning i dansk og historie. Spørg dine lærere om hvilke emner I kan skrive opgave i. Det er forskelligt, afhængigt af klasse, om I selv kan vælge mellem forskellige opgaveformuleringer eller om I selv skal udarbejde en opgaveformulering inden for et emne.

5 Valgblanket Findes på skolens hjemmeside samt uddeles af en af dine lærere i uge 17. Afleveres senest fredag d. 5. maj kl på kontoret. Husk at tale med lærerne i god tid, så du kan finde et godt emne. Husk at lærerne skal skrive under på valgsedlen.

6 Aflevering Opgaven skal afleveres fredag den 2 juni senest kl. 12 i Lectio. Jeres lærere opretter en opgave i Lectio til denne aflevering. Bliver I syge, skal I kontakte kontoret med det samme.

7 Tidsplan

8 Infoseddel Findes på skolens hjemmeside under S-toget, større skriftlige opgaver, DHO Indhold: Formål Valg af fag og emne Krav til opgaven Aflevering Bedømmelse Snyd Sygdom Tidsplan


Download ppt "Dansk-historie opgaven i 1.g 2017"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google