Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bredbåndspuljen Slagelse og Næstved Kommune

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bredbåndspuljen Slagelse og Næstved Kommune"— Præsentationens transcript:

1 Bredbåndspuljen Slagelse og Næstved Kommune

2 Bredbåndspuljen

3

4 Slagelse og Næstved Kommune

5 Slagelse og Næstved Kommune
Haldagermagle projekt 213 N

6 Antal tilskudsberettigede adresser – Slagelse Kommune
Adresser i forhold til båndbredde Adresser i forhold til anvendelse Befolkningstal: (2017) – 17,2%!

7 Antal tilskudsberettigede adresser – Næstved Kommune
Adresser i forhold til båndbredde Adresser i forhold til anvendelse Befolkningstal: (1. maj 2017) – 7,9%

8 Køreplan for ansøgningsproceduren
Aktiviteter der skal gennemføres op til ansøgning til bredbåndspuljen: Kend kriterierne for at kunne søge Undersøg hvor mange tilskudsberettigede adresser der er i jeres område. Det kan I se på energistyrelsens kortlægning her: Samle interessetilkendegivelser ind i jeres område. Brug en fuldmagt! Annoncere at I har lavet en sammenslutning, som ønsker at få et tilbud fra en udbyder på energistyrelsens hjemmeside. Undersøg om kommunen giver tilskud Udform den endelige ansøgning Går I undervejs i stå, kan I læse mere om ansøgningsprocessen på energistyrelsens hjemmeside:

9 Kriterier Kriterie Betydning
Tilslutningsprocent – andel af støtteberettigede adresser i området (maks 10 Mbit/s download og 2 Mbit/s download) 25% Des flere med rigtig dårlig dækning -> maks 5 Mbit/s download og 1 Mbit/s download Des flere tilskudsberettigede adresser -> op til 100 husstande giver flere point 20% Totalpris per tilslutning (hvis kommunen giver et tilskud skal de fratrækkes her) 10% Des større egenfinansiering (over de obligatoriske kr.)

10 Tilskudsberettigede adresser
Undersøg hvor mange tilskudsberettigede adresser der er i jeres område. Det kan I se på energistyrelsens kortlægning her: Har du dårlig båndbredde og er din adresse ikke er registreret kan du gøre indsigelse! Find din adresse på tjekditnet.dk og se hvad du kan få af båndbredde og hvilke udbydere der leverer på din adresse Tidsfrist for indsigelse er den 31. maj 2017 – gøres direkte på kortet ved at klikke på ”Jeg ønsker at gøre indsigelse”

11 Eksempel på et afgrænset projekt

12 Samle interessetilkendegivelser ind!
Samle interessetilkendegivelser ind i jeres område. Dan evt. en arbejdsgruppe, så I er flere til at lave benarbejdet Brug en fuldmagt fra start, så I ikke laver dobbeltarbejde!

13 Annoncer projektet Det kræver ikke forpligtigende tilsagn at annoncere et projekt (fuldmagter) Det kræver heller ikke (nødvendigvis) dialog med en udbyder Alle interesserede skal være indstillet på at betale min kr. Et projekt skal annonceres i min. 3 uger

14 Eksempler på annoncerede projekter fra 2016!

15 Næste skridt er selve ansøgningen
Lav aftale med interesseret leverandør – leverandøren vil ofte stå for selve aftalen (der bliver lavet en abonnementsaftale med hver enkelt husstand, hvor I er bundet i 6 måneder). Hvis I ikke er blevet kontaktet af en bredbåndsleverandør kan I selv kontakte dem! Energistyrelsen har udarbejdet en liste over, hvilke selskaber det kunne være relevant at kontakte i forbindelse med bredbåndspuljen. På listen står selskabernes kontaktpersoner med henblik på, at ildsjæle kan kontakte selskabet for at få et tilbud på et projekt. Listen findes her ( xlsx) Selve ansøgningen – kontaktperson logger ind med NemID Udfyld fra skærmbillede til skærmbillede, på energistyrelsens hjemmeside er der en guide, som I kan bruge:

16 Tidsfrister

17 Hvor finder I mere information
I kan læse mere om ansøgningsprocessen på energistyrelsens hjemmeside: Nysgerrig på fast trådløs og andre teknologier – læs her: virksomhed/information-om-bredbaandsteknologier

18 Hvad nu hvis!


Download ppt "Bredbåndspuljen Slagelse og Næstved Kommune"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google