Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller."— Præsentationens transcript:

1 Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller hvad vi har lavet. -Et niveau der henvender sig til NLS styrelse, og hvad vi anbefaler de bør drøfte. -Et niveau der kan bruges til at henvende sig til pressen. -Et niveau der peger hen i mod næste års konference. -Et niveau der peger på, hvad leder-forums deltagere skal fokusere på frem mod næste konference.

2 Under konferencen  Under konferencen bør vi fokusere på og fremlægge, hvordan organisationerne arbejderne med de udfordringer som er temaet på konferencen.  F.eks. hvis temaet er arbejdsmiljø for lederne, så har vi et oplæg fra en forsker og efterfølgende fortæller organisationerne, hvordan organisationerne har arbejdet med udfordringerne.

3 Netværksopbygning.  En mailliste.  Indbyde hinanden til organisationernes konferencer og kurser.  Venskabskommuner.  Forpligtige hinanden til at arbejde med mindst en ting til næste konference.


Download ppt "Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google