Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arbejdsgruppen: Inger Merete Sørensen Christian Rasmussen Klaus Bolø KOM OG OPLEV ET LANDSSTÆVNE.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arbejdsgruppen: Inger Merete Sørensen Christian Rasmussen Klaus Bolø KOM OG OPLEV ET LANDSSTÆVNE."— Præsentationens transcript:

1 Arbejdsgruppen: Inger Merete Sørensen Christian Rasmussen Klaus Bolø KOM OG OPLEV ET LANDSSTÆVNE

2 Onsdag aften (1. juli) byder på "de små fællesskaber" - her bliver mulighed for at gå på opdagelse blandt en række arrangementer med plads til op til 1000. Torsdag aften (2. juli) byder Holbæk velkommen og åbner sammen med DGI og DDS Landsstævne 2009. Programmet er ikke på plads.

3 Fredag (3. juli): ”Landsstævnet danser” Dans / opvisning på 6 gulve med landsdels- og lokalhold Opvisning og workshop hele dagen lang – Murerpladsen Holbæk Teater: ”En danseforestilling omkring VAND” Bal hele aftenen "de små fællesskaber”, vi forventer at have 6 forskellige steder, der styres af DGI-dansog musik

4 Stadion Elværket Kasernen Teater Stævnestadion Murer- pladsen Gågaden

5 Teknik: På alle dansepladser er der: én person der har kendskab til akustisk musik én person der har ansvaret for opvisningens afviklingen / præsentation 1 trådløs og 5 faste mikrofoner

6

7 Murerpladsen: Klokken 10 til 17. 30 minutter med en opvisning på ca. 10 minutter en workshop for tilskuere i ca. 15 minutter. Kl. 14 – 15 er der familieaktiviteter / familiedans (Tilmelding)

8

9 Danseforestilling på Holbæk teater Tema ”VAND” Hver danseart har en opvisning på 2 x 3 minutter Desuden vil der være musikalske mellemspil En gennemgående fortælling om DANS der har taget sit udgangspunkt i vand. Dansenes navne Tøjets farve Musikken er fra en ø, hvor havet er en del af hverdagen. Hver danseart indsender deres forslag på DVD (Musik og billeder) senest 1.februar.

10 Aftenfest hvor ? Primært kasernen Eleværket

11

12

13

14

15

16

17 Lørdag (4. juli) : Den store danseopvisning ”EN DANSESYMFONI” Formiddagen går med træning til danseopvisningen (Kl. 9.00) Pause Opvisning på opvisningsarenaen (Kl. 11.00) Eftermiddagen fri (oplev et landsstævne) Aftenen står i festens tegn. Her står efterskolerne - og de omkring 4000 efterskoleelever for underholdningen.

18 Søndag (5.juli) Afslutning på Landsstævne 2009. Afslutningen indeholder tre elementer – et udpluk af Verdensholdets opvisning, en mindre gymnastikopvisning af efterskoleholdet og en afslutningstale af DGI’s landsformand Søren Møller.


Download ppt "Arbejdsgruppen: Inger Merete Sørensen Christian Rasmussen Klaus Bolø KOM OG OPLEV ET LANDSSTÆVNE."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google