Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping."— Præsentationens transcript:

1 Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping

2 Så er det igen tid for den årlige RT campingtur.
Du kan registrere dig og din familie til dette fantastiske arrangement ved at kontakte Jakob, Bent eller Jesper Registreringsafgift: Voksne: 150,- Børn: 50,- Børn under 4 år er gratis. Kontakt Inger på tlf , el.. Mail: mhp. Pladsreservation ( vi regner med at camping fatter vil give os lidt rabat på priserne, hør om dette senere.) Overnatning pr døgn på campingpladsen: Voksne: 67 kr. / døgn Børn: 45 kr. / døgn El: 28 kr. / døgn Pladsgebyr for autocampere:45 kr. / døgn Hytter standard: 385 kr. /døgn Så er det igen tid for den årlige RT campingtur. 3 hyggelige dage i campingvogne, hytter og telte På Vikjær-Diernæs Strand camping. I år har vi valgt at temaet går på det sociale, blandet med sjov motion. I programmet kan I se at der er noget for alle. For børnene kan det nævnes at der på pladsen findes hoppepuder, rutschebaner,gynger og sandkasser og meget mere. Som fælles træfpunkt har festudvalget igen i år sørget for et opvarmet festtelt Hytterne er beregnet til 4 personer. Sover et af børnene hos far og mor, beregnes ikke ekstra ved 5 personer. Hytterne er på 16 m2, med 2 køjesenge, dobbelt sovesofa, spisebord samt terrasse udenfor hytten. Hytterne er udstyret med: køleskab, 2 kogeplader, kaffemaskine, service til 4 personer, gryder og pander. Dyner og puder er i hytterne - medbring selv betræk.                         

3 Programmet Torsdag d. 25 maj
Damefrokost fra 13 - ?? ( Du får en seddel med hvad du skal medbringe, når vi ved hvor mange der kommer med) Mændene er imens legeonkler for alle børnene og vil arrangere konkurrencer og div. spil og lege. Kl. ca tænder festudvalget op i fællesgrillen og dem der har lyst griller og spiser sammen den medbragte mad. Vi sidder selvfølgelig i festteltet. Lørdag d. 27 maj kl Rundbold for alle kl Fodbold for alle kl Fest i teltet Alle opfordres til at medbringe sang og musik. Søndag d. 28 maj Kl. ca Fælles sammenskuds brunch. Herefter slut for en fantastisk Kristi himmelfartsferie. Fredag d. 26 maj Kl. 10:00: Gåtur i området, vi følger kort fra natrufredningsstyrelsen. ( turen er farbar med barnevogne/ klapvogne) Eller Cykeltur for dem som er pedaltrædere. Kl. 14:00: Spændende konkurrencer ved stranden( Husk badetøj) Kl ? Homeeparties Alle er sat på hold og I skal sammen lave aftensmad, samt lave i alt 20 min underholdning til Lørdag aften. Kære Piger I melder jer til pigefrokosten ved at ringe til enten Bente eller Inger.

4 http://www.vikaercamp.dk Husk sportstøjet Husk praktisk tøj
Kørselsvejledning Fra nord: Fra motorvejen drejer du af ved afkørsel 67 mod Haderslev. Kør ad hovedvej 170 til midt i Hoptrup by hvor du drejer mod Diernæs. I Diernæs kører du mod Vikær og følger campingskiltet frem til pladsen. Prøv at klikke dig ind på Fårup Sø campings hjemmeside og vurder hvilken plads/hytte du og din familie vil have. Eller se på kortet på denne side. Kontakt Inger og hun vil sørge for at booke dig til den pågældende hytte/plads. På hjemmesiden kan du også se hvad de enkelte priser er. På kortet kan du se hvor på pladsen vi har reserveret hytter og campingpladser Husk sportstøjet Husk praktisk tøj og gummistøvler


Download ppt "Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google