Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ELBILSNETVÆRKSMØDE - Opladning i det offentlige rum og intelligent opladning Torsdag den 25. november 2010 Kenn H. B. Frederiksen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ELBILSNETVÆRKSMØDE - Opladning i det offentlige rum og intelligent opladning Torsdag den 25. november 2010 Kenn H. B. Frederiksen."— Præsentationens transcript:

1 ELBILSNETVÆRKSMØDE - Opladning i det offentlige rum og intelligent opladning Torsdag den 25. november 2010 Kenn H. B. Frederiksen

2 Udgangspunkt EnergiMidt arbejder i øjeblikket på en strategi for hvilken rolle vi ser os have i forbindelse med nu- og fremtidens elektriske transport.

3 Om EnergiMidt Et moderne energi- og bredbåndsselskab Stiftet 1.1.2002 Andelsselskab ejet af kunderne Repræsentantskab med 100 medlemmer Hovedkontor i Silkeborg Kunde- og driftscentre i Silkeborg, Herning, Skive, Brædstrup og Bjerringbro 176.000 kunder i det midtjyske område 650 ansatte

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 CO 2 -fri sejlads Mulighed for indpasning af miljøvenlig sejlads i det danske elnet

15 CO 2 -fri sejlads EnergiMidt deltager i projektansøgningen ” Marina power distribution hub with smart-grid functionality”, der har følgende indsatsområder: – Fastlægge udbud og marked for soldrevne både. – Analysere typiske anvendelsesmønstre for rekreative både. – Beregne, hvorledes både udstyret med elmotor, batterier og solcellepaneler kan indpasses i elnettet m.h.t. aftag og leverance af el. – Opbygning af en testfacilitet ved Ry Marina, der kan anvendes til praktiske forsøg og informationsaktiviteter. – Udragelse af konklusioner og anbefalinger til fremtidige aktiviteter med henblik på øget anvendelse af miljøvenlig sejlads.

16 Opbygning af ladestation

17 Konklusion -Vi er aktive i opbygning af ladestander infrastrukturen. -Vi ser os have en rolle i forbindelse med elsalg til opladning af elektriske køretøjer. -Vi ser på mulighederne for yderligere forretninger.


Download ppt "ELBILSNETVÆRKSMØDE - Opladning i det offentlige rum og intelligent opladning Torsdag den 25. november 2010 Kenn H. B. Frederiksen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google