Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE På forældremøde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE På forældremøde."— Præsentationens transcript:

1 www.lektier-online.dk PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE På forældremøde

2 www.lektier-online.dk Program Hvad er Lektier Online Hvem er lektiehjælperne Status - erfaringer Introfilm Læs mere i vores flyers

3 www.lektier-online.dk GRATIS ONLINE LEKTIEHJÆLP www.lektier-online.dk

4 www.lektier-online.dk

5 1-TIL-1 KONTAKT I REALTID Chat Webcam / Headset Digital whiteboard Google Docs filesharing

6 www.lektier-online.dk HJÆLPER NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med variable på begge sider?

7 www.lektier-online.dk LEKTIEHJÆLP FRA ET CALLCENTER 200+ frivillige lektiehjælpere – Flertallet studerende fra Universitetet, Seminariet, Handelshøjskolen og Ingeniørhøjskolen i Aarhus og København + KMD – Mænd og kvinder, 20 – 27 år – Også ’førstegangs’ frivillige

8 www.lektier-online.dk HVAD SIGER DE UNGE? Jeg synes det er godt. Da mine forældre har travlt er det meget nyttigt. Før i tiden var jeg dårlig til at lave lektier :P Men nu er jeg blevet meget bedre, takket være lektier-online.dk Lektie hjælperne er gode til at spørge om man har forstået opgaven, og de plejer at være meget søde til at forklare igen hvis det skulle være. De virker rigtig interesserede og superdygtige til det de laver, og det giver mig lyst til at prøve Lektier Online mere. Jeg synes det er vildt fedt, at I laver det her. Ikke mindst fordi der er ikke et "pres" på en, ligesom der er i skolen, fordi man kan spørge om alt det man vil, og få tingene forklaret tusinde gange, uden der sidder 25 andre i klassen og tænker: - ”Hvor er han/hun bare dum”… Lektier-Online betyder rigtig meget for min skolegang. De har hjulpet mig godt i gang. Før i tiden kunne jeg ikke foredrage matematik og svære lektier, men da jeg så endelig gav Lektier-Online en chance, var det som om mit mod kom tilbage. Nu vil jeg lave matematik som en pige-udgave af Albert Einstein… Hele 94 % af brugerne oplever, at Lektier Online er en stor hjælp for den enkelte - bl.a. fordi Lektier Online gør det nemmere at forstå lektieopgaverne gør det nemmere at følge med i undervisningen.

9 www.lektier-online.dk STYRKER VED LEKTIER ONLINE Lektier Online dedikeret lektiehjælp – 1-1 kontakt via skærmen virker fastholdende Lektiehjælper og elev kan mødes anonymt/fordomsfrit Eleverne kan få lektiehjælp uafhængig af sted fem aftner om ugen Et tilbud om personlig hjælp fra en lektiehjælper i op til 45 min ad gangen Giver struktur på læringsprocessen – imødekommer behov for mange gentagelser Lektiehjælperne er selv unge (+ identifikation) og arbejder bevidst med motivation og anerkendelse i deres tilgang til lektiehjælpen ”Vores egen lektiehjælp sker på lærerens opfordring. Med det her (Lektier Online) kan du bare gå på nettet. Og når du selv tager initiativet, vil det give en stor selvstændiggørelse. Jeg ved ikke om dette er lyset, men det er et godt bud!” (Citat: Helle Toft Nielsen, afdelingsleder og tosprogslærer på Mellervangskolen i Ålborg Øst)

10 www.lektier-online.dk Rona fortæller om Lektier Online

11 www.lektier-online.dk Læs mere i vores flyers Vi har flyers om Lektier Online på dansk, arabisk, persisk, somali, tyrkisk og urdu. Find dem her: https://www.statsbiblioteket.dk/l ektier-online/brug-vores- markedsforingsmaterialer (scroll ned i bunden)


Download ppt "PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE På forældremøde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google