Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret."— Præsentationens transcript:

1

2 Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret med inspiration fra førende baristaer.

3 Ægte Italiensk kaffeoplevelse Piemonte Regionen Den norditalienske region Piemonte er et gastronomisk skatkammer, og er bl.a. kendt for de fantastiske vine Barolo & Barberesso, de verdenskendte oste Grand Padana & Gorgonzola samt de eksklusive hvide trøfler. Mastro Lorenzo ristes netop i Piemonte på vores italienske kafferisteri, der ligger lidt uden for Torino. Fra Nord- til Syditalien I Italien findes der et kafferisteri på næsten hvert gadehjørne. De har deres egen recept, og hver by har sin egen kaffetradition og holdning til, hvordan en kop espresso skal smage. I Norditalien drikkes stort set kun espresso lavet på rene arabica blandinger, som giver espressoen en lysebrun farve med en rødlig nuance. I Syditalien drikkes derimod primært espresso lavet på robusta blandinger, som giver espressoen en mere mørkebrun farve med grålige nuancer. De 3 Mastro Lorenzo varianter repræsenterer italienske espresso traditioner fra Nord- til Syditalien.

4 Aroma Oro Økologisk Aroma Oro har en fin fylde og syrlighed, og den har med mørkristningen af bønnerne, fået sin bløde sødme. Den har en særlig rund og mild smag, og det cremede espressoskum gør den til en ren forkælelse af den norditalienske slags. Den egner sig specielt godt til espresso. Aroma Oro er en typisk Norditaliensk espresso. Den består af 100 % økologiske arabica bønner fra Sydamerika, der er dyrket uden brug af syntetiske og kemiske bekæmpelsesmidler og kunstgødning. Dyrkningen er certificeret af ”Økologisk Jordbrug”, der er et EU kontrolmærke. Aroma Oro bærer ydermere Rainforest Alliance seglet som symbol for bæredygtighed.

5 Aroma Bar Aroma Bar har en markant smag, der giver den helt rigtige balance i kaffedrinks med mælk. Bønnerne er ristet længe, så kaffen bedre kan bære mælken og samtidig bevare den skønne smag af espresso. Den egner sig specielt godt til Cappuccino og Caffe Latte. Aroma Bar er en typisk Italiensk espresso med et indhold af ca. 80% robusta bønner. Den er ristet i Italiens Piemonte region og bønnerne kommer fra nogle af de fineste kaffemarker i Brasilien og Østasien.

6 Aroma Napolitano Aroma Napolitano er en typisk Napolitansk espresso med et højt indhold af robusta bønner. Den er ristet i Italiens Piemonte region og bønnerne kommer primært fra Østasien. Aroma Napolitano er den kraftigste af de 3 varianter. Den har en gennemtrængende smag med en meget kraftig krop og en markant krydret smag med bid i. Den er specielt velegnet til kaffedrinks med mælk som f.eks. Cappuccino og Caffe Latte samt til kaffedrinks med sirup og chokolade.


Download ppt "Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google