Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sekoia leverer en digital åben platform. Den integrerer eksisterende velfærdsteknologier i ét produkt og tilbyder en markedsplads for et voksende antal.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sekoia leverer en digital åben platform. Den integrerer eksisterende velfærdsteknologier i ét produkt og tilbyder en markedsplads for et voksende antal."— Præsentationens transcript:

1 Sekoia leverer en digital åben platform. Den integrerer eksisterende velfærdsteknologier i ét produkt og tilbyder en markedsplads for et voksende antal applikationer. Kontakt: Brian Sandholdt brian@sekoia.dk Tlf.: 20 74 53 43

2 Åben platform? platform? Åben

3 Behovspaletten Personale Læge Pårørende

4 Sekoia Framework og backend Kommunikation (beskeder, video, kalender) ArbejdsprocesserDevice manager Opgaver Blodtryk E-læring sår Borger- pårørende kalender SEKOIA produkt 3. parts produkt AppStore Sekoia platform Devices FMK

5 The problem

6 Familie Sundheds- system Ulla Knud Koncept video: http://vimeo.com/451 33025

7 6.jpg Telemedicin 3. part Arbejdsgange Borger

8 Utilsigtede hændelser 50% 50% Kontortid 33%   Ansigt-til-ansigt 19 min 19 min

9 Centerleder “Det er så smart. Systemet her gør, at medarbejderne ikke hele tiden skal løbe frem og tilbage mellem beboeren og kontoret med sedler i lommen og beskeder, der ikke må blive glemt. Systemet har reduceret vores antal af fejl til næsten nul. Men det vigtigste er, at det har frigivet tid til pleje og personlig kontakt.”

10

11 Brian Sandholdt +45 20 74 53 43 brian@sekoia.dk kontakt


Download ppt "Sekoia leverer en digital åben platform. Den integrerer eksisterende velfærdsteknologier i ét produkt og tilbyder en markedsplads for et voksende antal."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google