Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826"— Præsentationens transcript:

1 Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826 Den signede dag med fryd vi ser Den signede stund, den midnatstid, af havet til os opkomme; Vorherre han lod sig føde, den lyse på himlen mer og mer, da klared det op i østerlid os alle til lyst og fromme! til dejligste morgenrøde, Det kendes på os som lysets børn, da lyset oprandt, som jordens bold at natten hun er nu omme! skal lysne udi og gløde.

2 Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826 Om levende blev hvert træ i skov Thi takke vi Gud, vor Fader god, og var så hvert blad en tunge, som lærken i morgenrøde, de kunne dog ej Guds nådes lov for dagen, han os oprinde lod, med værdelig røst udsjunge; for livet, han gav af døde; thi evig nu skinner livets lys den signede dag i Jesu navn for gamle og så for unge. os alle vort liv forsøde!

3 Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826 Nu sagtelig skrid, vor højtidsdag Som guld er den årle morgenstund, med stråler i krans om tinde! når dagen opstår af døde; Hver time til Herrens velbehag dog kysser os og med guld i mund som bække i eng henrinde, den liflige aftenrøde, til frydelig sig til sidst de sno så tindre end må det matte blik, op under de grønne linde! de blegnede kinder gløde.

4 Den signede dag Så rejse vi til vort fædreland,
Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826 Så rejse vi til vort fædreland, der ligger ej dag i dvale, der stander en borg så prud og grand med gammen i gyldne sale, så frydelig dér til evig tid med venner i lys vi tale!


Download ppt "Den signede dag Tekst: N.F.S.Grundtvig 1826 Melodi: C.E.F.Weyse 1826"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google