Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NemStatik NemStatik udvikler og forhandler programmer til beregning af bærende konstruktioner. NemStatik gør det komplekse simpelt – fra last- og stabilitetsberegning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NemStatik NemStatik udvikler og forhandler programmer til beregning af bærende konstruktioner. NemStatik gør det komplekse simpelt – fra last- og stabilitetsberegning."— Præsentationens transcript:

1 NemStatik NemStatik udvikler og forhandler programmer til beregning af bærende konstruktioner. NemStatik gør det komplekse simpelt – fra last- og stabilitetsberegning til detaileftervisning af skiver, vægge, søjler, fundamenter, pæle mv. Programmerne, som indgår i NemStatiks programpakke, udkom i første version i 2005 og hed i folkemunde dengang blot "Kajs regneark”. NemStatik blev oprettet som virksomhed i efteråret 2013.

2 Dæk&Bjælker Programmet som samler al lastberegning og bestemmelse af hoveddimensioner for dæk og bjælker for et helt projekt i ét dokument. Læs nærmere om programmet under 

3 Skivemodel – ShearWalls – Skivemodel-da/en
Programmet til beregning af bygnings- stabilitet inkl. lodret og vandret lastgang, bestemmelse af statisk nødvendige lodrette forankringer, fundamentsdimensioner, kontrol for overholdelse af kritisk tryk, glidnings- undersøgelse mv. - efter en plastisk beregningsmodel Ved beregningen kan desuden bestemmes skivekræfter i vægge, snitkræfter i fundamenter, pælekræfter, nødvendig skivearmering i vægge, armering i fundamentsbjælker. Beregninger kan udføres for enkelt- lastkombinationer eller som min/max påvirkninger (envelopes) for valgte lastkombinationer. Se introvideoer til programmet under  Læs nærmere om programmet under 

4 Stringermodel Programmet til beregning af skive- og stringerkræfter i en stringermodel efter en plastisk beregningsmodel, hvor brugeren selv har mulighed for at bestemme størrelsen af forskydningskraften i de statisk overtallige forskydningsfelter, samt for betonkonstruktioner mulighed for bestemmelse af en optimal plastisk løsning, som minimerer det samlede armeringsbehov i modellen som helhed. Se introvideo til programmet under el/ Læs nærmere om programmet under 

5 Udvalgte referencer På de følgende sider ses udvalgte referencer for større projekter, hvor NemStatik-programmerne har været anvendt til beregning hhv. parallelberegning af de bærende hovedkonstruktioner.

6 Udvalgte referencer Legohouse, Billund
Oplevelseshus/udstillingsbygning for LEGO tegnet af BIG-architects. En spektakulær bygning i 3 etager + kælder, bygget op som LEGO- klodser i en pyramideform med et stort indre rum. Samlet bebyggelse m2. Parallelberegning – hovedstatik.

7 Udvalgte referencer Ceres Panorama, Aarhus
Boligbebyggelse i 20 etager + kælder m2. Parallelberegning – hovedstatik.

8 Udvalgte referencer Frederiksplads, Aarhus
Blandet erhvervs og boligbyggeri. I alt ca m2 + p-kælder i 2 niveauer til i alt ca. 400 biler. Erhvervsdelen indeholder højhus i 18 etager + 2 kælderetager. Øvrige bygninger er i etager + 2 kælderetager. Hovedstatik, detailstatik.

9 Udvalgte referencer Odense musik- og kulturhus
Nyt musik- og kulturhus med stor sal til 1775 personer, kammermusiksal, lille sal, rytmisk sal. I alt m2 i op til 6 etager + p-kælder i 2 etager. Hovedstatik.

10 Udvalgte referencer Havneholmen, Aarhus Ø
Boligbebyggelse i op til 14 etager på Aarhus Havn, 400 lejligheder, m2 Hovedstatik.

11 Udvalgte referencer Bestseller, Aarhus
Nyt domicilbyggeri til Bestsellerkoncernen fordelt på 5 bygningsafsnit i op til 16 etager. I alt ca m2. Parallelberegning - hovedstatik.

12 Udvalgte referencer Aarhus City Tower
Højhusbebyggelse i 25 etager, boliger, kontorer og hotel, m2. Parallelberegning – hovedstatik, elementstatik.

13 Udvalgte referencer Moesgaard Museum
Ny museumsbygning. I alt ca m2 fordelt på 4 etager. Hovedstatik.

14 Udvalgte referencer Pakhusene, Aarhus Ø
Kontorbebyggelse i op til 12 etager + kælder Hovedstatik


Download ppt "NemStatik NemStatik udvikler og forhandler programmer til beregning af bærende konstruktioner. NemStatik gør det komplekse simpelt – fra last- og stabilitetsberegning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google