Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brug af hjælpetekst ved ordination af perorale antikoagulantia (VKA) og ved epikriseskrivning Medicinsk afdeling Kolding sygehus 28.April 2014 John Buch.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brug af hjælpetekst ved ordination af perorale antikoagulantia (VKA) og ved epikriseskrivning Medicinsk afdeling Kolding sygehus 28.April 2014 John Buch."— Præsentationens transcript:

1 Brug af hjælpetekst ved ordination af perorale antikoagulantia (VKA) og ved epikriseskrivning Medicinsk afdeling Kolding sygehus 28.April 2014 John Buch Larsen

2 28.april 2014John Buch Larsen2 Ved indlæggelsen Ordination af VKA

3 28.april 2014John Buch Larsen3 I eksemplet oven for er jeg ved at ordinere Marevan. Jeg skal anvende favorit af mange grunde, bl.a. for at få vist instruktionsteksten. I instruktionsfeltet skal jeg forholde mig til 3 spørgsmål angående AK-behandlingen. Som er vigtige for at kunne sikre en korrekt og sikker behandling. Og erfaringsmæssigt kan det være svært at huske det hele. Samme fremgangsmåde ved ordination af Marcoumar. I eksemplet oven for er jeg ved at ordinere Marevan. Jeg skal anvende favorit af mange grunde, bl.a. for at få vist instruktionsteksten. I instruktionsfeltet skal jeg forholde mig til 3 spørgsmål angående AK-behandlingen. Som er vigtige for at kunne sikre en korrekt og sikker behandling. Og erfaringsmæssigt kan det være svært at huske det hele. Samme fremgangsmåde ved ordination af Marcoumar. ”Huskeliste” Tilsvarende for Marcoumar

4 28.april 2014John Buch Larsen4 Ordination af Fragmin Det er vigtigt at anvende favorit ved ordination af Fragmin. Det giver mulighed for at vælge blandt 7 forskellige enkeltdoser, hvilket er tilstrækkeligt. Der er derfor ikke behov for selv at ”skræddersy” anden dosis. Herved sikres, at den enkelte dosis bliver korrekt, ligesom alle relevante felter vil være udfyldt korrekt.

5 28.april 2014John Buch Larsen5 Ved udskrivelsen I epikrisen

6 28.april 2014John Buch Larsen6 Brug af frase i epikrisen Jeg kan kun anvende frasen, når jeg er registreret på medicinsk afdeling. Statuslinien herunder viser, at jeg er registreret på geriatrisk ambulatorium. Billedet til højre: Jeg skifter til medicinsk afdeling, i basisbilledet, ved at klikke på ”Skift til” og vælger ”Skift afdeling”. I billedet ”Skift afdeling” vælger jeg MedK og klikker OK. Herved skiftes til MedK hvilket vises i statuslinien, vist oven for.

7 28.april 2014John Buch Larsen7 I epikrisens medicinfelt: Her har jeg justeret teksten til tbl. Marevan

8 28.april 2014John Buch Larsen8 Jeg placerer markøren under medicinen, med dobbelt linjeafstand. Hvis frasen ikke allerede er vist som neden for, kan jeg taste F8. Og dobbeltklikker på frasen ”Marevan”

9 28.april 2014John Buch Larsen9 Herved indsættes denne disposition. Jeg indsætter de relevante oplysninger.

10 28.april 2014John Buch Larsen10 Brug af frase i epikrisen Eksempel på udfyldt frasetekst for Marevan. Tilsvarende fremgangsmåde for Marcoumar. Mangler nogle af ovenstående oplysninger på AK-skemaet, er det tiden at få dem indhentet.

11 28.april 2014John Buch Larsen11


Download ppt "Brug af hjælpetekst ved ordination af perorale antikoagulantia (VKA) og ved epikriseskrivning Medicinsk afdeling Kolding sygehus 28.April 2014 John Buch."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google