Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nyt regnskab Kort info om: Statusseddel, Sidste års tal, hvad konverteres.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nyt regnskab Kort info om: Statusseddel, Sidste års tal, hvad konverteres."— Præsentationens transcript:

1 Nyt regnskab Kort info om: Statusseddel, Sidste års tal, hvad konverteres

2 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Sidste års tal Sidste års tal slettes i alle driftsregnskaber og skal logges i de nye regnskaber. I de regnskaber hvor sidste års tal er manuelt indtastet, bliver det ikke overført! Vi laver et udtræk til jer, der viser de tal, der er gemt, de der er tastet og de der automatisk gemt. Dog ikke beregnet tal til 5-års oversigten og analyser. Ellers Kartoteksudskrift nr. 580, udgave A-E Det vil ikke være opdelt på produktionsgrene.

3 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Statusseddel Statussedler der er dannet før den 10. september. Skal ind i Ø90, inden den 10.september 2009. Vent med at sende statussedler ud, til efter igangsætningen i november, da den ikke er færdig før! Web-statusseddel i mellemperioden.

4 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Konverteringen Konti i interval 3000 – 4000 på kontoplan påføres forvalg, såsom produktionsgrensnumre og fortegn. Supplere oplysninger i opgørelsesbillederne påføres produktionsgrensnumre.

5 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Bestilling af regnskaber Afslut og lås kalenderårsregnskaberne for 2008, Sommerregnskaber 2008/2009, samt tidligere år. Sommerregnskaber, gøres enten færdige/låses inden den 10. september eller påbegyndes først efter igangsætningen.. Træk regnskaber inden den 10. september 2009 og lav et PDF. Sikring af regnskaber 2008, bestil PDF!

6 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Overførsel til LC statistik, FØI og Nykredit mfl. Til LC statistik, FØI og Nykredit, før 10. september. Der er lukket for overførsler efter igangsætningen, indtil vi sender meddelelses ud.

7 Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Ø90 Sammenligningstal Sammenligningstal bliver nedlagt. Benchmarking kommer senere, indtil da kan der trækkes sammenligningstal på baggrund de regnskaber overført før igangsætningen. Derfor – bestil til de kunder der vil have sammenligningstal i år.

8


Download ppt "Nyt regnskab Kort info om: Statusseddel, Sidste års tal, hvad konverteres."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google