Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vidste du det? Med årene mister din hud den energi, der skal til for at bekæmpe frie radikaler og beskytte mod oxidativ stress, og det resulterer i tab.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vidste du det? Med årene mister din hud den energi, der skal til for at bekæmpe frie radikaler og beskytte mod oxidativ stress, og det resulterer i tab."— Præsentationens transcript:

1

2 Vidste du det? Med årene mister din hud den energi, der skal til for at bekæmpe frie radikaler og beskytte mod oxidativ stress, og det resulterer i tab af hudens vitalitet og udstråling. Find ud af, hvordan en unik kombination af antioxidanter kan hjælpe med at bekæmpe den skade, frie radikaler forårsager, og stimulere produktionen af celleenergi.

3 Formål Efter denne præsentation bør du forstå følgende:
Vigtigste fordele og ingredienser i Celltrex® CoQ10 Complete. Coenzymet Q10’s rolle og det beskyttende antioxidantnetværk i stimuleringen af celleenergi. Anbefalet anvendelse.

4 Grundlæggende hudpleje
Smuk hud afhænger af en sund struktur, og af at hudens bestanddele fungerer ordentligt. For at bevare smuk hud og sænke ældningsprocessen, er det vigtigt at huden er beskyttet og får tilført det, den har brug for.

5 Frie radikaler og antioxidanter
Frie radikaler er ustabile, meget reaktive molekyler, som skader huden og fører til de tegn, vi forbinder med aldrende hud, såsom linjer og rynker samt mat og slap hud. Antioxidanter er naturens forsvar mod de skader, frie radikaler forårsager, og beskytter cellestrukturer og dna mod frie radikaler.

6 Det antioxidante netværk
Antioxidanter fungerer optimalt i et netværk, der beskytter cellernes sundhed og levedygtighed. Carotenoider er kendt som “absorbanter” og fungerer som forreste forsvarslinje ved at absorbere en stor del af de frie radikaler. C-vitamin CoQ10 CoQ10 C-vitamin E-vitamin Ud over carotenoiderne spiller de kraftfulde “redox” (regenererende) antioxidanter CoQ10 og C- og E-vitamin en vigtig rolle i det antioxidante netværk. E-vitamin (Carotenoider)

7 Nu Skin® Celltrex® CoQ10 Complete
Videnskabsfolk ved, at frie radikaler er årsagen til ældning. De skader cellestrukturen og hæmmer hudens evne til at fungere optimalt. Det er vigtigt at bekæmpe frie radikaler og udbedre allerede eksisterende skader for at forhindre ældning af huden og bevare et ungdommeligt udseende. Huden har brug for tilstrækkelige mængder celleenergi for fortsat at kunne bekæmpe ældningsprocessen. Derfor har mange kosmetikfirmaer udviklet produkter, som indeholder den kraftfulde anti-ageing ingrediens CoQ10.

8 Nu Skin® Celltrex® CoQ10 Complete
Ud over at være en kraftfuld antioxidant kan CoQ10 også fungere som et coenzym* i produktionen af celleenergi, som er vigtig for at få en sund og ungdommelig hud. Desværre udnytter mange CoQ10 produkter på markedet i dag ikke det fulde potentiale i CoQ10. * Hvad er et coenzym? En ikke-protein, organisk forbindelse, normalt et vitamin eller mineral, som går i forbindelse med et bestemt protein for at danne et aktivt enzym.

9 Nu Skin® Celltrex® CoQ10 Complete
På baggrund af videnskabelige undersøgelser udført af dr. Lester Packer, verdens førende antioxidant-forsker, har Nu Skin udviklet et produkt, som beskytter og stimulerer energiproduktion, og samtidig udnytter potentialet i CoQ10 til fulde.

10 Celltrex® CoQ10 Complete
Celltrex® CoQ10 Complete stimulerer cellernes energiproduktion, så din hud kan blive smuk igen oven på daglig udsættelse for oxidativ stress og give et strålende og ungdommeligt udseende. Denne patentansøgte serum, er den eneste, som kombinerer coenzym Q10 med et beskyttende antioxidant netværk af farveløse carotenoider samt C- og E-vitamin for optimale CoQ10 bioaktive egenskaber. Celltrex® CoQ10 Complete — Ungdommelig energi, du kan se.

11 Vigtigste fordele Stimulerer den vigtige celleenergiproduktion for et strålende, ungdommeligt udseende. Tilfører en eksklusiv kombination af CoQ10, farveløse carotenoider samt C- og E-vitamin for et komplet antioxidant netværk og beskyttelse mod de skadelige frie radikaler for huden. Forbedrer de bioaktive egenskaber i CoQ10 for et sundere og mere ungdommeligt udseende. Bekæmper dagligt alderstegnene ved at øge hudens energiniveauer.

12 Vigtigste ingrediens Coenzym Q10 (CoQ10)—en essentiel antioxidant, som findes i vores celler. Fungerer som et coenzym, idet det producerer celleenergi. CoQ10 hjælper med at bevare et sundere, mere ungdommeligt udseende og kan også bekæmpe frie radikaler og gendanne andre antioxidanter. O H3CO CH3 H H3CO CH3 O 10 CoQ10

13 Andre vigtige ingredienser
Farveløse carotenoider — fungerer som absorbanter, der absorberer et stort antal frie radikaler. På denne måde giver carotenoiderne direkte beskyttelse og gør det muligt for andre antioxidanter, såsom CoQ10, at udføre deres meget vigtige funktioner. E- og C-vitamin — E-vitamin beskytter sunde cellemembraner mod oxidativ skade fra frie radikaler. C-vitamin arbejder i synergi med E-vitamin for at kvæle frie radikaler og arbejder også for at gendanne E-vitamin. Ligesom CoQ10 fungerer E- og C-vitamin bedst i et komplet antioxidant netværk. CH3 OH CH3 CH3 CH3 CH3 O CH3 CH3 CH3 E-vitamin

14 vigtigste fordele og ingredienser
Underbygning af vigtigste fordele og ingredienser

15 Underbygning af vigtigste fordele
Stimulerer den vigtige celleenergiproduktion for et strålende, ungdommeligt udseende. CoQ10 forekommer meget koncentreret inde i cellens energiskabende mitokondrie og spiller en vigtig rolle som coenzym for at skabe celleenergi. Forstærket med en energireserve er cellerne i stand til mere effektivt at beskytte mod den miljøbetingede stress, der gør huden glansløs og kedelig og fører til ældning af huden. Når huden har tilstrækkelig energi til at bekæmpe frie radikaler og deres ældningseffekter, fremstår den mere strålende og ungdommelig.

16 Underbygning af vigtigste fordele
Tilfører en eksklusiv kombination af CoQ10, farveløse carotenoider samt C- og E-vitamin for et komplet antioxidant netværk og beskyttelse mod de skadelige frie radikaler for huden. CoQ10 fungerer enten som et energidannende coenzym, eller også bekæmper det frie radikaler, hvis andre antioxidanter mangler. CoQ10 fungerer helst som et energidannende coenzym. Når CoQ10 er beskyttet af et komplet antioxidant netværk, har det mulighed for at danne energi og fremme sund og strålende hud. Celltrex® CoQ10 Complete er sammensat med lige præcis C- og E-vitamin for at hjælpe med at give et komplet og beskyttende antioxidant netværk for den største celleenergi.

17 Underbygning af vigtigste fordele
Forbedrer de bioaktive egenskaber i CoQ10 for et sundere og mere ungdommeligt udseende. Når CoQ10 er beskyttet af et komplet antioxidant netværk, inklusiv farveløse carotenoider og C- og E-vitamin, kan det fungere som et energidannede coenzym. Cellerne får ekstra energi til at kvæle frie radikaler og reparere oxidativ skade. Disse store mængder af energi giver et sundere og mere ungdommeligt udseende, fordi celleprocesserne arbejder med optimale niveauer.

18 Underbygning af vigtigste fordele
Bekæmper dagligt alderstegnene ved at øge hudens energiniveauer. Videnskabsfolk ved, at oxidativ skade, forårsaget af frie radikaler, nedbryder vigtige celledele. Denne nedbrydning resulterer i et fald i de vitale beskyttelsesprocesser, deriblandt cellens evne til selv at danne antioxidanter og skabe fornyelse inde i cellen. CoQ10 er vigtig i processen for at hjælpe med at skabe den nødvendige celleenergi for at danne og beskytte de proteiner, der giver en ungdommelig hud.

19 Videnskabelige undersøgelser
Farveløse carotenoiders evne til at beskytte den energiskabende egenskab i CoQ10 blev undersøgt i to forskellige undersøgelser udført af et eksternt laboratorium. Undersøgelse 1: Udført på fibroblastceller in vitro. Resultaterne gennemgås på de følgende to sider. Undersøgelse 2: Undersøgte farveløse carotenoiders evne til at beskytte CoQ10s biotilgængelighed, når det udsættes for positivt ladede ion (anion) kaliumhydroxid (KOH). Denne ion kan have samme oxidative effekt på CoQ10 og mitokondriet som frie radikaler. Resultaterne gennemgås på siderne efter undersøgelse 1.

20 Første søjle (kontrolgruppe) viser menneskeligt fibroblast som ikke er udsat for interleukin-1 (IL-1), et pro-inflammatorisk cytokin. Anden søjle (ingen behandling) viser menneskeligt fibroblast, som er udsat for IL-1, og hverken er beskyttet af CoQ10 eller farveløse carotenoider. Tredje søjle (CoQ10) viser menneskeligt fibroblast, som er udsat for IL-1, og beskyttet af CoQ10. Fjerde søjle (farveløse carotenoider) viser menneskeligt fibroblast, som er udsat for IL-1, og beskyttet af farveløse carotenoider. Femte søjle (CoQ10 og farveløse carotenoider) viser menneskeligt fibroblast, som er udsat for IL-1, og beskyttet af både CoQ10 og farveløse carotenoider. Undersøgelse 1: CoQ10 og farveløse carotenoiders synergistiske effekt på cellestress i fibroblast Niveau af cellestress Ingen behandling Kontrol- gruppe

21 Undersøgelse 1: CoQ10 og farveløse carotenoiders synergistiske
effekt på cellestress i fibroblast KONKLUSION Resultaterne indikerer, at en kombination af CoQ10 og farveløse carotenoider mere effektivt reducerer niveauet af cellestress (ofte forårsaget af UV stråling og miljøskadelige stoffer) end blot én af dem alene. Carotenoider alene blokerede cellestress med 47 procent; men kombinationen af CoQ10 og farveløse carotenoider viste en blokering af cellestress på næsten 70 procent.

22 Undersøgelse 2: CoQ10’s biotilgængelighed under tilstedeværelse af KOH og farveløse carotenoider
Tabellen til venstre viser resultatet af kaliumhydroxid (KOH), en stærk base, som via oxidering forringer biotilgængeligheden af CoQ10, med og uden beskyttelse fra farveløse carotenoider. Første søjle (kontrol) CoQ10’s biotilgængelighed som udgangspunkt. Anden søjle (KOH) viser biotilgængeligheden af CoQ10 under tilstedeværelse af KOH, en oxiderende forbindelse. Tredje søjle (Carotenoider og KOH) viser biotilgængeligheden af CoQ10 under tilstedeværelse af KOH og farveløse carotenoider. CoQ10 biotilgængelighed + KOH

23 Undersøgelse 2: CoQ10’s biotilgængelighed under tilstedeværelse af
KOH og farveløse carotenoider KONKLUSION Resultatet indikerer, at farveløse carotenoider kan beskytte CoQ10 mod oxidativ nedbrydelse forårsaget af miljøbetingede stressorer (frie radikaler fra UV-stråling og miljøskadelige stoffer). Denne forbedrede beskyttelse fremmer CoQ10’s biotilgængelighed, og gør det muligt for cellerne at danne optimale mængder af celleenergi. Med tilstrækkelige energilagre kan cellerne være med til at bevare et sundt og mere ungdommeligt udseende.

24 Anvendelse og anbefalinger

25 Anvendelse Anvendes om morgenen efter afrensning og ansigtsvand for at beskytte mod eksponering af frie radikaler i løbet af dagen. Påfør Celltrex® Ultra Recovery Fluid om aftenen for at restituere huden bedst muligt i løbet af natten. Tryk nogle få dråber ud på fingerspidserne og fordel forsigtigt produktet jævnt i ansigt og på hals. Brug derefter din favorit Nu Skin® fugtgiver.

26 Anbefalinger Celltrex® CoQ10 Complete og Celltrex® Ultra Recovery Fluid arbejder i synergi for at give din hud den mest effektive beskyttelse mod miljøbetinget oxidering for en strålende og ungdommelig udseende hud. Morgen Celltrex® CoQ10 Complete Stimulerer celleenergi for optimal cellefunktion og beskyttelse; hjælper med at bevare et sundt og ungdommeligt udseende. Aften Celltrex® Ultra Recovery Fluid Modvirker oxidativ stress og inflammation for natlig foryngelse og restitution.

27 Tilskud til hudens celleenergi indvendigt og udvendigt
Når topisk påført og indtaget CoQ10 tilskud kombineres, kan det have en synergistisk effekt. Denne kombination beskytter huden bedre mod tab af energi og sårbarhed over for miljøet. Energi til din hud – indvendigt og udvendigt.

28 Nutricentials™ er topisk påførte næringsblokke, som undersøgelser har bevist naturligt forbedrer hudens sunde udseende. Disse essentielle næringsstoffer, som forekommer i lokal kost rundt omkring i verden, tilføres huden i deres reneste og mest koncentrerede form. Nu Skin® Celltrex® CoQ10 Complete indeholder Nutricentials™ ingrediensen, farveløse carotenoider, som spiller en vigtig rolle i det antioxidante netværk. Når farveløse carotenoider arbejder sammen med C- og E-vitamin hjælper de med at beskytte og bevare biotilgængeligheden i det energiproducerende næringsstof CoQ10.

29 Gennemgang Nu Skin® Celltrex® CoQ10 Complete med coenzym Q10, det beskyttende antioxidante netværk af farveløse carotenoider samt C- og E-vitamin gør det muligt for din hud at blive smuk igen efter daglig udsættelse for oxidativ stress for et strålende og ungdommeligt udseende. CoQ10 — en naturlig forekommende antioxidant i celler, der fungerer som et coenzym for at danne celleenergi. Farveløse carotenoider — beskytter ved at give et beskyttende antioxidant netværk for at sikre en optimal CoQ10 biaktivitet for en strålende og mere fast udseende hud. C- og E-vitamin — to stærke ”redox” (regenererende) antioxidanter, som bidrager til cellesundhed og -levetid. Ligesom CoQ10 fungerer de bedst i et komplet antioxidant netværk.

30


Download ppt "Vidste du det? Med årene mister din hud den energi, der skal til for at bekæmpe frie radikaler og beskytte mod oxidativ stress, og det resulterer i tab."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google