Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kapitel 3 – nogle citater

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kapitel 3 – nogle citater"— Præsentationens transcript:

1 Kapitel 3 – nogle citater
De uanstændige Kapitel 3 – nogle citater

2 Baggrund Simon er bekymret for sin søn.
Frederik dør og Edith kommer tilbage til sommerhuset. Edith og Conrads historie (s. 61) Topsy vil ikke fortælle Thomas grunden til at Politikeren ikke kan lide tvillingerne.

3 Thomas og Topsy ,,Thomas befandt sig i en rus, der hed Topsy” (s. 55)

4 Thomas og Topsy ,,Han ville sige til hende, at han elskede hende. Men han fik den tanke, at han i virkeligheden ikke var værdig til at elske, ikke gammel nok. Desuden var han ikke sikker på, at han overhoved havde forstand på at elske. Han var overbevist om at, det krævede en vældig fornuftsindsats.” (s. 59) min fremhævelse.

5 Thomas og Topsy Thomas siger at han godt kan lide Topsy men indrømmer at han er lidt bange for hende. Hun spørger ,,-Mon det er mig du er bange for?” (s. 59) Hvad mener hun?

6 Thomas og Topsy ,,Han var bange for hende, fordi han var klar over, at hun aldrig var i tvivl. Han troede, han kunne lade tvivlen bag sig, hvis han flygtede.” (s. 59)

7 Thomas tænker Topsy vil ikke fortælle Thomas hvorfor Politikeren ikke kan lide hende og Mick og siger : ,,Nixen. Du vil tænke alt for meget på det. Du er sådan en tænkertype” (s. 66)

8 Typer Hvad slags typer er Mick og Topsy hvis Thomas er en tænkertype?

9 Eden Thomas og Topsy ,,[g]ik ned til stranden og i vandet. Men nu var de blevet blufærdige og badede ikke nøgne længere.” (s. 58) 1. bók Móse 3

10 Zoologisk have Politikerens kærester bliver skræmt af dyr.
,,-Lad nu være med at plage Politikeren, Topsy. Man kan da godt forstå, at han ikke vil invitere fru Seyer herud, når man tænker på dengang, I lagde en hugorm i tante Susannes seng ...” (s14)

11 Zoologisk have ,,Den anden hvalp snerrede og bed fru Dreyer i hendes silkeklædte ankel.” (s. 64) Hvorfor vælger Panduro dyr?


Download ppt "Kapitel 3 – nogle citater"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google