Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

RT71 / 2007. Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "RT71 / 2007. Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard."— Præsentationens transcript:

1 RT71 / 2007

2 Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard Rock Cafe i hjertet af København. Vi mødes kl 1730 hos Bjarke til lidt øl og fol..dans”. Derefter bevæger vi os over til Hard Rock Cafe, hvor vi har fået et lokale stillet til rådighed. Her vil der være en menu bestående af god traditionel dansk julemad med tilhørende øl/vin. Hard Rock Cafe skulle gerne fyre den af hele natten, men såfremt nogen ville andetsteds, kan dette besluttes under aftenen. Ser frem til at se alle til en god aften. * Husk Dress code: Black evening dress

3 Aftenens sponsor

4 Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard Rock Cafe i hjertet af København. Vi mødes kl 1730 hos Bjarke til lidt øl og fol..dans”. Derefter bevæger vi os over til Hard Rock Cafe, hvor vi har fået et lokale stillet til rådighed. Her vil der være en menu bestående af god traditionel dansk julemad med tilhørende øl/vin. Hard Rock Cafe skulle gerne fyre den af hele natten, men såfremt nogen ville andetsteds, kan dette besluttes under aftenen. Ser frem til at se alle til en god aften. * Husk Dress code: Black evening dress

5 Aftenens sponsor

6 Derudover vil der jo også være den traditionelle pakke auktion. Alle medlemmer bedes medbringe en pakke til en værdi af cirka 100,- Pakkerne vil sædvanligvis blive sat på auktion, og overskuddet går 100% til fonden bag RT71.

7 Vi ses

8


Download ppt "RT71 / 2007. Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google