Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvis vi ser på antallet af overnatninger på campingpladser, hoteller og feriecentre er der i juni måned og 12 måneder tilbage en årlig tilvækst på næsten.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvis vi ser på antallet af overnatninger på campingpladser, hoteller og feriecentre er der i juni måned og 12 måneder tilbage en årlig tilvækst på næsten."— Præsentationens transcript:

1 Hvis vi ser på antallet af overnatninger på campingpladser, hoteller og feriecentre er der i juni måned og 12 måneder tilbage en årlig tilvækst på næsten 11%, dette er den største vækst på den jyske vestkyst. Faktisk oplever 7 ud 11 kommuner på den jyske Vestkyst tilbagegang. Det skal dog her bemærkes at den største gruppe af overnatninger nemlig feriehusovernatninger kun opgøres en gang om året og ikke på kommunalt niveau Fra til lige over overnatninger .

2 Flere campingovernatninger i juni og juli
Stigning i antal campingovernatninger juni 10,9 % Stigning i antal campingovernatninger juli 11, 6 % .

3 Vest Danmark Natur- & Kulturkanon
Forløbig liste der skal gennemarbejdse Janderup Kirke Aal Kirke Tambours Have Flygtningelejren - kirkegård-barakker-udstilling Militære øvelsesområder - Kalles Mærsk Hede-krondyr Henne Mølle Badehotel Jernaldertekstiler - Lønne-pige Vesterhavet – klitlandskabet-statskovene Varde Havn – toldbod Sillasens Hus Kampmann’ske Gård Den Paludanske Gård Varde middelalderlige byplan Skallingen/Langli Ølgod Plantage Rav – tema Nationalpark Vadehavet Blåvandshuk Fyr (kulturmiljø) – Danmarks vestligste punkt Det unikke foreningsliv (andelsbevægelsen, Drabanterne, Kulturdageforeningen, Syvkanten…) Minibyen Janusbygningen Syvkanten Filsø – hede-kløvbakken Egnens herregårde Hjedding Andelsmejeri (Tistrup) Nymindegab Gl. Gab (museum) Løvklitten Kærgaard Blåbjerg (højeste klit) Hornsrev Vindmøllepark – alternativ energi-møller-bioanlæg Arnbjerg-anlægget – park-udflugt Varde Ådal – laks-perler Kulturdageforeningen Atlantvolden – fredskultur Kvie Sø Voldsteder Frello Samarbejdet med Varde Kommune er omkring udarbejdelse en kultur- og naturkanon for den samlede Varde Kommunen er kommet igang Kanonen skal visuelt og informationsmæssigt præsentere Varde Kommunes natur og kulturmæssige højdepunkter. Arbejdet skal munde ud i professionelle og inspirerende beskrivelser af seværdigheder der bliver udvalgt i tekst i billede .

4 Attraktionsudvikling
Varde Museum Horns Rev Besøgscenter m.m. .

5 Udvidelse af fotodatabase
Fotokonkurrence i Blå Stunder Målgruppe fotos i samarbejde med Syddansk Turisme fotograf CEES VAN ROEDEN .

6 Tilrettelæggelse af livsstilspresseture i foråret
Tiltrække flere ressourcestærke besøgende .


Download ppt "Hvis vi ser på antallet af overnatninger på campingpladser, hoteller og feriecentre er der i juni måned og 12 måneder tilbage en årlig tilvækst på næsten."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google