Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs."— Præsentationens transcript:

1

2

3

4

5 Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs søn, var konge i Israel. Her begynder Herrens tale ved Hoseas.

6 Hoseas 1:1-3 Herren sagde til Hoseas: Gå hen og gift dig med en horkvinde og få horebørn, for landet horer sig bort fra Herren. Så giftede han sig med Diblajims datter Gomer, og hun blev gravid og fødte ham en søn.

7

8 1. Kong. 21:25-26 Aldrig har der været nogen, der som Akab solgte sig til at gøre, hvad der var ondt i Herrens øjne; det var hans hustru Jezabel, der forførte ham til det. Og helt afskyeligt var det, at han fulgte møgguderne, ganske som de amoritter havde gjort, som Herren havde drevet bort foran israelitterne.

9

10 Hoseas 3:1-5 Herren sagde til mig: »Gå igen hen og elsk en kvinde, som er en anden mands elskerinde, og som begår ægteskabsbrud. Sådan elsker Herren israelitterne, skønt de vender sig til andre guder og elsker rosinkager.« Så købte jeg hende for femten sekel sølv og halvanden homer byg. Og jeg sagde til hende: »I lang tid skal du bo hos mig; du må ikke bedrive hor, du må ikke tilhøre nogen mand, og jeg vil heller ikke gå ind til dig.«

11 Hoseas 3:1-5 For i lang tid skal israelitterne bo uden konge og uden stormand, uden offer og uden stenstøtte, uden efod og husgud. Derefter skal israelitterne vende om og søge Herren, deres Gud, og David, deres konge. Skælvende kommer de til sidst til Herren og til hans gode gaver.

12

13 Gal. 4:4-7 Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at vi skulle få barnekår. Og fordi I er børn, har Gud sendt sin søns ånd i vore hjerter, og den råber: Abba, fader! Så er du da ikke længere træl, men barn. Og er du barn, har Gud også gjort dig til arving.

14

15 1. Kor. 6:19b-20a I tilhører ikke jer selv, for I blev købt dyrt.

16

17 Matt. 9:13 Barmhjertighed ønsker jeg, ikke slagtoffer.

18 Matt. 9:13 Barmhjertighed ønsker jeg, ikke slagtoffer. Hoseas 6:6 Troskab ønsker jeg, ikke slagtoffer, kundskab om Gud, ikke brændofre.

19

20 Jer. 17:9 Hjertet er det mest bedrageriske af alt, det er uhelbredeligt, hvem kan gennemskue det?

21


Download ppt "Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google