Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Han sagde.........“Skal vi bytte stilling I aften?" Hun svarede....... “Det var en god idè – du står ved strygebrættet, og jeg sidder i sofaen og fiser!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Han sagde.........“Skal vi bytte stilling I aften?" Hun svarede....... “Det var en god idè – du står ved strygebrættet, og jeg sidder i sofaen og fiser!"— Præsentationens transcript:

1 Han sagde.........“Skal vi bytte stilling I aften?" Hun svarede....... “Det var en god idè – du står ved strygebrættet, og jeg sidder i sofaen og fiser!

2 Han sagde........“Hva har du gjort med mad- pengene jeg gav dig?" Hun svarede.......“Vend dig sidelænds og se dig i spejlet!"

3 På væggen på dametoilettet...“Min mand følger efter mig over alt!" Skrevet lige under........“Det gør jeg ikke!”

4 Hvorfor er “blonde” vitser så korte? Fordi mænd skal kunne huske dem!

5 Hvor mange mænd skal der til for at skifte en toiletrulle? Vi ved det ikke, det er aldrig sket!

6 Hvorfor er det vanskelig at finde en mand som er følsom, kærlig, betænksom og pæn?? De har allerede mande-kærester.

7 Hvorfor er gifte kvinder tykkere end single kvinder?? Single kvinder kommer hjem, ser hvad der er i køleskabet og går ind og lægger sig. Gifte kvinder kommer hjem, ser hvad der ligger i sengen og går til køleskabet.

8 Hvad er det alle mænd på barer har til fælles? De er alle gift!

9 Manden sagde til Gud: “Gud, hvorfor skabte du kvinden så smuk?” Gud svarede: “Fordi du skal elske hende.” Manden sagde til Gud: “Hvorfor skabte du kvinden så dum?” Gud svarede: “For at hun skal elske dig!”

10 SEND DENNE TIL EN SMART KVINDE SOM TRÆNGER TIL ET GODT GRIN … OG TIL EN MAND DU TROR KAN TAKLE DET!!!


Download ppt "Han sagde.........“Skal vi bytte stilling I aften?" Hun svarede....... “Det var en god idè – du står ved strygebrættet, og jeg sidder i sofaen og fiser!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google