Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende."— Præsentationens transcript:

1 Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16

2 Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne. I kraft af den nåde, jeg har fået, siger jeg til hver eneste af jer: Hav ikke højere tanker om jer selv, end I bør have, men brug jeres forstand med omtanke, enhver efter det mål af tro, som Gud har givet ham.

3 Missionær Præst Ansat i kirken Nødhjælpsarbejder Læge/sygeplejerske/sosu el. lign. Lærer, pædagog Resten

4

5 Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16

6 Over alt andet, stol på Guds langsomme gerning Vi er ganske naturligt utålmodige i alle forhold efter at nå målet uden forsinkelser. Vi skulle gerne springe de mellemliggende stadier over. Vi er utålmodige ved at være på vej til noget ukendt, noget nyt. Og alligevel er det al fremskridts lov at det sker ved at passere gennem nogle stadier af ustabilitet og at det vel kan tage meget lang tid. Og sådan tror jeg også, det er med dig; dine ideer modner gradvist – lad dem vokse, lad dem forme sig selv, uden unødigt hastværk. Prøv ikke at forcere dem frem, som om du kunne være i dag hvad tiden (dvs. nåde og omstændigheder i samspil med din egen gode vilje) vil gøre dig til i morgen. Kun Gud kunne sige, hvad denne nye ånd, som gradvist formes i dig, ender med at være. Giv vor Herre den tillid at tro på, at hans hånd leder dig, og acceptér angsten ved at føle dig usikker og ufuldkommen. Pierre Teilhard de Chardin, S.J. (1881-1955)


Download ppt "Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google