Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske."— Præsentationens transcript:

1

2 - Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske kristne. - Vigtigste aktiviteter er minedrift, landbrug og fiskeri - Det peruanske køkken byder på friturestegt marsvin, alpacabøffer, grillet oksehjerte og et stort udvalg af eksotiske frugter. PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Fakta om Peru

3 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra Peru Fra udsigtspunktet "Mirador de Carmen Alto" i Arequipa, kan man se ud over den mere grønne del af byen.

4 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra Peru Det slidsomme markarbejde udføres med håndkraft.

5 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Baggrund - Den Lutherske kirke i Peru tæller omkring 1000 medlemmer. Mange medlemmer er stadig påvirket af folkereligiøsitet. - De unge er kirkens fremtid, men ungdomsarbejdet i Peru er udfordrende - det er småt, og foregår på tværs af store geografiske områder og kulturelle forskelle.

6 At støtte og udvikle ungdomsarbejdet i Peru, så de unge styrkes i troen, og så kirken i Peru vokser. PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Formål

7 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Projektbeskrivelse - Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger, er udsendt af LM, som ungdomsmissionærer til Peru. Indsamlingen 2016 går primært til deres lønomkostninger. - Der samles derudover ind til at give et beløb på 20.000 kr. til enkeltstående indkøb. Det kan f.eks. være spil, litteratur, undervisningsmateriale m.m. - Desuden kommer der en missionstur til Peru. Læs mere om turen og ansøgningsfrist på lmu.dklmu.dk

8 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Mathilde og Thomas - Mathilde og Thomas er begge 22 år. - Mathilde er student og Thomas er uddannet social- og sundhedshjælper. - Inden de blev udsendt har de været volontører i Peru, hvorefter de var på LMH.

9 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Arbejdet - Mathilde og Thomas arbejder med sociale aktiviteter på bibelskoen. - De arbejder med ungdomsarbejdet i kirken - med fokus på ungdomslederne. - De støtter ungdomsgrupper i Juliaca, afholder ungdomslederweekender og nytårslejr.

10 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Mål Målet er 500.000 kr. For de penge, kan vi betale Mathilde og Thomas´ løn i ét år plus diverse faste udgifter. Vi kan desuden give økonomisk støtte til enkeltstående indkøb så som spil, undervisningsmateriale m.m. til ungdomsgrupperne i Peru.

11 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Indsamling og støtte Giv penge via - MobilePay - Telefonnummer; 93 39 08 09 - Skriv “Missionsprojekt” i din kommentar - Netbank - Reg.nr.: 2230 - Konto.nr.: 4385 237 451 - Din lokale LMU kasserer - Bliv fastgiver

12 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Kontakt - Der findes mere materiale og informationer om missionsprojektet på lmu.dk lmu.dk - Kontakt missionsprojektsleder Louise Høgild, hvis I har yderligere spørgsmål - Email: louise@lmbu.dklouise@lmbu.dk - Telefon: 20 86 57 11

13 PERU´16 - EN SMITTENDE TRO - Takke - og bedeemner - Tak for, at der igen i år har været en del, der har søgt ind på bibelskolen SETELA. - Tak for en god nytårslejr for de unge. - Tak for, at Mathilde og Thomas har fået et hus at bo i, i Arequipa - bed om, at de må falde godt på plads, både i huset og i deres nye arbejdsopgaver. - Bed for det nye bibelskoleår, at det må blive til velsignelse og opbyggelse for de nye elever. - Bed for Katharine, Samuel og deres datter, Mirjam, Rolf og deres børn, Mathilde og Thomas, Peter-Jan og Simon. - Bed for mod på og overskud til arbejdet for alle missionærer og volontører - at Gud må udruste til opgaverne. - Bed for de unge i Peru og for deres ungdomsledere. - Bed for ungdomsledersamlingerne i Juliaca - de finder sted 2 gange i måneden. - Bed om vækkelse blandt peruanerne.


Download ppt "- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google