Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hovedudfordringer - Øregård At løfte kursisterne i forhold til indgangsniveau Kursister med ondt i livet Parametrene: Undervisning og socialt miljø er.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hovedudfordringer - Øregård At løfte kursisterne i forhold til indgangsniveau Kursister med ondt i livet Parametrene: Undervisning og socialt miljø er."— Præsentationens transcript:

1 Hovedudfordringer - Øregård At løfte kursisterne i forhold til indgangsniveau Kursister med ondt i livet Parametrene: Undervisning og socialt miljø er faldet i Ennova. Indsatser næste år. Er det svært at være pige på Øregård? Ry for at være snobbet og faglig stærk skole.

2 Vigtige spørgsmål til skolen Er det endnu sværere at være pige på Øregård? Hvordan klædes lærerne på til at tage mentorsamtaler? Bekræfter man eleverne i en ”klientrolle”, når man har ”udenomstiltag”?

3 Skolen vil arbejde videre med Det hele menneske – f.eks. elevudviklingssamtaler Innovation Optimere introforløbet Omlagt elevtid på hele dage Differentiere holdene efter fagligt niveau


Download ppt "Hovedudfordringer - Øregård At løfte kursisterne i forhold til indgangsniveau Kursister med ondt i livet Parametrene: Undervisning og socialt miljø er."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google