Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

D E C I D E Gruppe 2.121 Opgave G. D Effektivt - Gør systemet det det skal Brugervenligt - Om systemet er brugbart Produktivt - Udfører opgaverne hurtigt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "D E C I D E Gruppe 2.121 Opgave G. D Effektivt - Gør systemet det det skal Brugervenligt - Om systemet er brugbart Produktivt - Udfører opgaverne hurtigt."— Præsentationens transcript:

1 D E C I D E Gruppe 2.121 Opgave G

2 D Effektivt - Gør systemet det det skal Brugervenligt - Om systemet er brugbart Produktivt - Udfører opgaverne hurtigt og effektivt

3 E ”Kan systemet det det skal kunne?” ”Mangler du noget viden i systemet?” ”Er systemet anvendeligt til de arbejdsopgaver i har?” ”Findes de nødvendige informationer i systemet?” ”Bruger du den viden der er tilgængelig?” ”Er systemet anvendeligt?” ”Er det svært at finde rundt i systemet?” ”Kan du som bruger finde de informationer du skal finde?” ”Kan du hive informationerne ud efter du har fundet dem?” ”Kan du finde ud af at få din information frem til USE agent?” ”Er systemet produktivt?” ”Får du den viden du skal bruge hurtig nok?” ”Når den nødvendige viden frem til dig?”

4 C

5 I Systemet skal testes på bruger fra hvert gruppe der bliver berørt (Byggepladsmedarbejdere, fabriksmedarbejdere, kontormedarbejdere, USE agent). Evalueringen vil blive forsøgt foretaget mens der er lidt at lave på den pågældende medarbejders arbejdsstation, og de vil deltage i evalueringen som en del af deres normale arbejdsdag. Testningen skal, med hensyn til lokalitet og udstyr, foregå i den situation der senere vil være brugssituationen for det endelige system. (Quick and dirty) Evalueringsteamet skal have de nødvendige kvalifikationer til at evaluere systemet i forhold til medarbejderne, og bliver derfor hentet externt som konsulent

6 D Der skal sørges for at medarbejderne der er med i evalueringen kender til formålet og målet for evalueringen, og sørge for at de deltager i evalueringen af egen fri vilje. Medarbejderne og dataene der bliver hentet ved evalueringen skal holdes anonyme for at sikre at medarbejderne til enhver tid vil give deres fulde mening, og de skal have klart at vide at de forbliver anonyme.

7 E Da evalueringen er en del af udviklingen, skal fejl og mangler præsenteres som statusrapport for ledelsen, som derved kan se hvor langt projektet er, og to-do-liste til udviklerne, som derved kan se de fejl og mangler der er i systemet, hvorefter de kan færdiggøre systemet.


Download ppt "D E C I D E Gruppe 2.121 Opgave G. D Effektivt - Gør systemet det det skal Brugervenligt - Om systemet er brugbart Produktivt - Udfører opgaverne hurtigt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google