Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fra anarki til fællesskab 25. marts 2009. DONG Energy – kort fortalt DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner. Vi har hovedsæde i Danmark.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fra anarki til fællesskab 25. marts 2009. DONG Energy – kort fortalt DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner. Vi har hovedsæde i Danmark."— Præsentationens transcript:

1 Fra anarki til fællesskab 25. marts 2009

2 DONG Energy – kort fortalt DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner. Vi har hovedsæde i Danmark. Vores forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere og handle energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa. Vi beskæftiger omkring 5.500 medarbejdere og omsatte for over DKK 60 mia. i 2008.

3 Aktivitetskort

4 Et broget visuelt grundlag 4

5 Udgangspunktet 5 5 DOKUMENT- HÅNDTERINGS- SYSTEMER 4 INTRANET X GAMLE SKABELONER 5.500 KOMMUNIKATIONS- SPECIALISTER

6 Frustrationerne var mange Overview/Elements/Circle diagrams Jeg har brugt SÅ lang tid på det! Det ligger i det gamle arkiv Det var SÅ let før fusionen… Sådan har vi altid gjort! Hvor er den nyeste version? Hvor har du fundet det?

7 7 Endelig styr på tingene

8 8 Den dybe tallerken ER opfundet!

9 9 Det er tilladt at være farveblind


Download ppt "Fra anarki til fællesskab 25. marts 2009. DONG Energy – kort fortalt DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner. Vi har hovedsæde i Danmark."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google