Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spil design I praksis og i forhold til DADIU. Lidt om de danske spilfirmaer Ikke alle spilfirmaer har en spildesigner Stor forskellighed i opfattelsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spil design I praksis og i forhold til DADIU. Lidt om de danske spilfirmaer Ikke alle spilfirmaer har en spildesigner Stor forskellighed i opfattelsen."— Præsentationens transcript:

1 Spil design I praksis og i forhold til DADIU

2 Lidt om de danske spilfirmaer Ikke alle spilfirmaer har en spildesigner Stor forskellighed i opfattelsen af en spildesigners opgaver Afhængigt af firmaets størrelse og målsætning

3 Spildesignerens opgave OTEE: Grafiker var leveldesigner og stor grad spildesigner Deadline: Spildesigner laver regler, leveldesigner gør det sjovt Craftwork: Spildesigner finder på gode idéer, den eneste med gameplay- tilgang. Mikro Værkstedet og Runestone: Programmørerne er/var spildesignerer.

4 Spildesigner på Deadline InstruktørProjektleder GrafikLyd Spildesign Mere Programmør Forsimplet udgave af Deadlines hierarki.

5 Spildesigner og leveldesigner Spildesigner Leveldesigner Forholdet mellem spildesigner og Leveldesigner over et udviklings forløb

6 Hvor vigtigt er spildesign? Seed – En af de største fejl var for langtrukket gameplay Goo Ball – For høj indlæringskurve. 3D hugo – Fokus på teknologi frem for game play. Alle disse fejlede pga. mangelfuldt game play. Game play er vigtigt for både spilkvalitet og salg!

7 Spildesign på DADIU Projektleder, spildesigner og instruktør danner en trekant, der ligger i toppen af spilproduktionens hierarki. Inspireret af Deadline? Spildesigner længere nede i hierarkiet i virkeligheden

8 DADIUs model i forhold til virkligeheden Form vs indhold? Kvalificerer DADIU spildesignere til det job de ender i? Andet?


Download ppt "Spil design I praksis og i forhold til DADIU. Lidt om de danske spilfirmaer Ikke alle spilfirmaer har en spildesigner Stor forskellighed i opfattelsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google