Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Præsentation V. Brugergruppe. Muligheder - hvor giver det mening at gøre noget anderledes [Her kan I eksempelvis angive ideer til og områder, hvor det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Præsentation V. Brugergruppe. Muligheder - hvor giver det mening at gøre noget anderledes [Her kan I eksempelvis angive ideer til og områder, hvor det."— Præsentationens transcript:

1 1 Præsentation V. Brugergruppe

2 Muligheder - hvor giver det mening at gøre noget anderledes [Her kan I eksempelvis angive ideer til og områder, hvor det vil give mening at gøre tingene anderledes end vi gør i dag. Fokus bør holdes på områder, hvor der er omprioriteringspotentiale, og hvor der i Budgettet for 2016 kan foretages økonomiske omprioriteringer.]

3 Udfordringer - hvor er der størst udviklingsbehov på området [Hvad ser I, som de 3 største udfordringer, der bør adresseres i budget 2016. Her kan I eksempelvis angive ideer til og områder, hvor der problemstillinger, som er vigtige at prioritere i budgettet for 2016.]


Download ppt "1 Præsentation V. Brugergruppe. Muligheder - hvor giver det mening at gøre noget anderledes [Her kan I eksempelvis angive ideer til og områder, hvor det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google