Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det er lettere for en kamel at komme igennem nåleøjet, hvis nålen er fedtet en smule ind. Kehlog Albran Målfastsættelse for studerende i skolefritidsordningen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det er lettere for en kamel at komme igennem nåleøjet, hvis nålen er fedtet en smule ind. Kehlog Albran Målfastsættelse for studerende i skolefritidsordningen."— Præsentationens transcript:

1 Det er lettere for en kamel at komme igennem nåleøjet, hvis nålen er fedtet en smule ind. Kehlog Albran Målfastsættelse for studerende i skolefritidsordningen Regnbuen

2

3 Institutionsbeskrivelse Aldersintegreret landsbyordning Tilhørende Sønderup skole, der er en del af fælles ledelse for skolerne i Kirketerp, Sønderup og Suldrup skole, med fælles skolebestyrelse, MED-udvalg, pædagogisk råd og kontrakt Dagligt fællesskab/samarbejde med Sønderup skole, der søges udviklet på baggrund af reelle, konkrete og virkelighedsnære behov og muligheder Kombineret børnehave og skolefritidsordning Opstart d. 1. august 1992 Normeret til ca. 50 børn Overordnet ansvar: Pædagogisk leder for det tre skoler, samt skolebestyrelsen Dagligledelse: SFO leder Forældreråd betragtes som interesseråd.

4 Kommunens uddannelsesplan er overordnet for studerende i Regnbuen At have studerende i institutionen betragtes som et fælles ansvar for hele institutionen, den studerende har dog tilknyttet en praktikansvarlig Den studerende deltager på lige fod med øvrigt personale i hverdagen, debataftener og andre arrangementer. Indgår så vidt muligt i personalegruppens arbejdsplan Til vejledning og supervision er fast planlagt 1 time pr. uge Uddannelsesplan for studerende Generelt for alle tre praktikker gøre det sig gældende, at den studerende er forberedt til vejledningstimer I de lønnede praktikker forventes det, at den studerende tager initiativ med hensyn til dagsorden for vejledningstimer, praktikbesøg m.v. Med hensyn til tavshedspligt forlanges/kræves det, at denne opretholdes såvel under som efter praktikperioden


Download ppt "Det er lettere for en kamel at komme igennem nåleøjet, hvis nålen er fedtet en smule ind. Kehlog Albran Målfastsættelse for studerende i skolefritidsordningen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google