Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afChristina Svendsen Redigeret for ca. et år siden
1
Gruppe 3 – Fødevarer og Bioteknologi Identificerede faglige emner: 1)SonoSteam – overflade behandling af fødevarer 2) Biofilm – experimenter med overflader i fødevareindustrien
2
SonoSteam – overfladebehandling af fødevarer Identificerede problemstillinger: - Effekt af SonoSteam behandling på patogene bakterier -effekt efter sekunders behandling ukendt -hvilke effekter – på bakterier og produktet -Effekt af ultralyd på produkters overfladestrukturer - evt ved brug af membraner (udelukkelse af luft) Force kontaktperson: Niels Krebs SDU kontaktperson: SonoSteam -Birgitte Kalipolitis Ultralyd - Birgitte inddrager MemPhys Finansiering: SDU patent og kontrakt kontor indrages (Arne Jensen) Regionale samt FØSU midler Tidshorisont: Kompetencer under opbygning hos Force
3
Biofilm – experimenter med overflader i fødevareindustrien Problemstilling: - Der mangler videnskablig dokumentering af betydningen af overflade behandling (slibning) af rør mv anvendt i fødevare industrien - Ideer til bedre egenkontrol i fødevare industrien Potentielt samarbejde: - Undersøgelse af interaktioner mellem overflade og bakterier/biofilm - Eventuel online monitering Mål: Bedre hygiejne i produktionsapperater til laver pris Force kontakt person: Jan Elkjær Frantzen SDU kontakt person: Søren Schandorff kontakter MemPhys SDU – Teknisk Fakultet – John Erland Østergaard
4
Undervisning mv Potentiel for erhvervsPhD'er samt speciale projekter
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.