Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Måbjerg Biogasanlæg BioEnergy anlæg Gødningsfabrik Miljøvenligt renseanlæg biogas Det er ikke et traditionelt biogasanlæg ! Gasproduktion.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Måbjerg Biogasanlæg BioEnergy anlæg Gødningsfabrik Miljøvenligt renseanlæg biogas Det er ikke et traditionelt biogasanlæg ! Gasproduktion."— Præsentationens transcript:

1

2

3

4

5

6

7 Måbjerg Biogasanlæg BioEnergy anlæg Gødningsfabrik
Miljøvenligt renseanlæg biogas Det er ikke et traditionelt biogasanlæg ! Gasproduktion handler ”kun” om økonomi ! politiske vidunder Landbrugets Interesse

8

9 Husdyrgødningsbekendtgørelsen
1,4 DE/ha DE ha

10 P-behov + 5 kg/ha Alternativt - 9.512 DE
VVM-praksis (Ringkøbing Amt) P-behov + 5 kg/ha ~ 25 kg P/ha/år DE ha Alternativt DE

11 X X X Trad. Biogasanlæg + 2.382 DE + 1.701 ha + 2.382 DE + 18.566 ha
Max 25 kg P/ha Nuværende areal

12 forudsætning for succes ! Overholder VVM-krav for fosfor
Maabjerg BioEnergy afbrænding af fiber ? Forudsætter 5.677 DE Afbrænding er en forudsætning for succes ! DE ha Overholder VVM-krav for fosfor derfor max. 1,4 DE/ha

13

14

15 Jørgen Udby, Vestforsyning A/S er et multiforsyningsselskab, som driver forsyningsvirksomhed i store dele af Nordvestjylland. Forsyningsområdet hørte tidligere under Holstebro Kommune, men i dag er det skilt ud i et selvstændigt aktieselskab, som dog stadigvæk ejes af kommunen. Novem og Novem Park er Nordvestjyllands bud på fremtidens erhvervslandskab. Her arbejder private virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige sammen om at skabe vækst. Det er også derfor vi arbejder under mottoet "Vækst på tværs". Palle Meng, nomi i/s er et fælleskommunalt affalds- og miljøsamarbejde mellem Holstebro, Struer, Thyholm, Trehøje og Vinderup kommuner. Affaldsselskabet blev stiftet i Peter Gedbjerg, Elsam Krafts affaldsfyrede decentrale kraftvarmeværker er samlet i et fælles funktionsområde - Elsam Affald & Energi (EAE). EAE arbejder med en række fælles miljøprojekter. Gert Jensen, Enervice A/S er et energi- og miljøcenter, hvor både privatpersoner, offentlige institutioner og private virksomheder kan hente gratis information og rådgivning om energi. Energirådgiverne i Enervice er behjælpelige med at vurdere energiforbrug og give bud på besparelser. Rambøll Danmark er toneangivende på det danske marked for teknisk rådgivning. Vi leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for hovedområderne: byggeri, transport og trafik, vand og miljø, energi, olie/gas, telekommunikation, industri og affald. Planenergi blev etableret i 1983. arbejder som uafhængigt rådgivende firma. har specialiseret sig i vedvarende energianlæg samt ressourcebesparelse, miljøbevarelse og udvikling af bæredygtige teknikker, systemer og organisationer.

16

17

18

19

20

21

22 Maabjerg BioEnergy skal være en visuel flot virksomhed
en virksomhed der ikke lugter ! Redde den nuværende produktion og beskæftigelse Målet er, at Maabjerg BioEnergy kan gøre rede for, hvad der sker i produktionen hele vejen fra jord til jord, så Maabjerg BioEnergy kan tilbyde leverandører og samfund miljøvenlig gødning og vedvarende energi, som de kan føle tryghed ved.

23

24

25


Download ppt "Måbjerg Biogasanlæg BioEnergy anlæg Gødningsfabrik Miljøvenligt renseanlæg biogas Det er ikke et traditionelt biogasanlæg ! Gasproduktion."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google