Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Fra misbruger til medarbejder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Fra misbruger til medarbejder."— Præsentationens transcript:

1 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Fra misbruger til medarbejder

2 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Hvad er det vi snakker om? 500.000 danskere har et overforbrug 50-70.000 er i målgruppen for behandling 27.000 er stofmisbrugere 7.300 af dem er hashmisbrugere 3.000 er under 18 år 157.000 har været ledige i mere end 3 år på grund af misbrug

3 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Motivation

4 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Hvem skal gøre noget? Vi har alle et ansvar, de ledige har ansvar for at finde arbejde, jobcentrenes ansvar er at få fat på de ledige og A-kassernes ansvar er at kontrollere de ledige… (CHF Nyhedsavisen 19.okt)

5 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Er de bare dovne? ”Der er indført et nyt redskab i beskæftigelsesindsatsen om, at ledige skal kunne pålægges at søge bestemte job. Det skal bruges konsekvent og skal som de øvrige redskaber være omfattet af en sanktion.”

6 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Forskellige problemer har forskellige løsninger

7 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Arbejde er ikke bare arbejde… ” Virksomheden er udsprunget af et ønske om at tilbyde meningsfuld beskæftigelse for mennesker med en psykisk sårbarhed”. proremus ”Der skal genereres overskud for at dokumentere, at de ansatte er pengene værd”

8 Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening


Download ppt "Bettina Post, Næstformand Dansk Socialrådgiverforening Fra misbruger til medarbejder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google