Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Malene-sagen. I juni 1982 forsvandt den 10-årige pige Malene fra sit hjem i Nordsjælland. Hun blev senere fundet pakket ind i papirsæk, på brutal vis kvalt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Malene-sagen. I juni 1982 forsvandt den 10-årige pige Malene fra sit hjem i Nordsjælland. Hun blev senere fundet pakket ind i papirsæk, på brutal vis kvalt."— Præsentationens transcript:

1 Malene-sagen. I juni 1982 forsvandt den 10-årige pige Malene fra sit hjem i Nordsjælland. Hun blev senere fundet pakket ind i papirsæk, på brutal vis kvalt og voldtaget. Genboen Frede Sander Jensen blev tiltalt for drabet, og i efterforskningen kom det frem, at han havde begået overgreb på flere andre børn. I Vridsløselille forsøgte hans medfanger at dræbe ham med et brolæggerspyd. Så blev han overført til Maribo Arresthus. Her satte medfangerne ham på en varm kogeplade for bogstaveligt at stege ham.

2 Peter Lundin. I juni 2000 dræbte og parterede Peter Lundin sin partner og hendes to sønner på 10 og 12 år. Ligene af de tre ofre blev aldrig fundet, men ifølge politiets efterforskning blev de pakket i sorte plasticposer og dumpet som affald. Før det blev han i USA dømt for at have myrdet sin mor, Anna, og begrave hende på en øde strand i North Carolina. På billedet den vinkelsliber, som han parterede de tre lig med.

3 Palle Sørensen. En septembernat i 1965 var Palle Sørensen og hans medsammensvorne, Norman Lee Bune, på fl ugt fra politiet efter at have begået en stribe tyverier. De to aftaler at skyde sig fri, men Norman Lee Bune fl ygter, da de bliver stoppet af den første politibil. Palle Sørensen derimod, skyder sig fri. Fire betjente når han at dræbe. To af dem på klos hold, én med et nakkeskud, mens han forsøger at kravle væk. På billedet ses Palle Sørensens pistol.

4 Dagmar Overbye. I perioden myrdede Dagmar Overbye en række spædbørn. Ved hendes retssag blev der ført bevis for otte drab, men hun tilstod at have begået langt flere, hvilket formentligt er sandt. Dagmar Overbye annoncerede i aviser efter uægte børn, som hun kunne overtage mod betaling. Når hun overtog dem, myrdede hun dem som regel samme dag. De fl este kvalte hun med en snor og brændte dem i kakkelovnen. Politimuseet har bl.a. udstillet en kakkelovn med rester af et kranie fra et af hendes mange ofre.

5 Ghazala Khans æresdrab
Ghazala Khans æresdrab. I september 2005 blev Ghazala Khan skudt og dræbt foran banegården i Slagelse. Drabet blev begået af hendes bror Akhtar Abbas på foranledning af hendes far, Ghulam Abbas, i spidsen. Ghazala havde giftet sig med en anden mand, end familien havde tiltænkt og derved krænket familiens ære. På grund af familiens stærke pres på broderen, fi k retssagen det specielle udfald, at ikke bare drabsmanden, men hele familien blev kendt skyldige i drabet. På billedet ses patronerne Ghazala Khan blev skudt med.


Download ppt "Malene-sagen. I juni 1982 forsvandt den 10-årige pige Malene fra sit hjem i Nordsjælland. Hun blev senere fundet pakket ind i papirsæk, på brutal vis kvalt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google