Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lektion 4 og 5. Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lektion 4 og 5. Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af."— Præsentationens transcript:

1 Lektion 4 og 5

2 Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af politikerfilmene til kapitel 7 på www.luksamfundetop.dkwww.luksamfundetop.dk Filmen skal vare ca. 3 minutter og have følgende kvalitetskriterier: – Tydelig afsender – Dygtig formidling – Klart budskab – Målrettet til bestemte modtagergrupper (se Minerva- modellen) Filmen uploades på www.luksamfundetop.dkwww.luksamfundetop.dk

3 Skema til feedback på film Afsender: Er det tydeligt, hvilket parti/hvilken politiker der er afsender af filmen? Formidling: Er filmen dygtigt udført? Budskab: Får man tilstrækkelig viden om partiets/politikerens politik og ideologiske synspunkt? Modtagere: Er filmen målrettet til modtagerne? Effekt: Virker filmen overbevisende? Appellerer den både til fornuft og følelser?


Download ppt "Lektion 4 og 5. Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google