Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elevrådet på Ahlmann-skolen ønsker. Baggrund/hvorfor Vores legepladser er meget slidte ved alle tre skolegårde, og de er også meget slidt, nogle steder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elevrådet på Ahlmann-skolen ønsker. Baggrund/hvorfor Vores legepladser er meget slidte ved alle tre skolegårde, og de er også meget slidt, nogle steder."— Præsentationens transcript:

1 Elevrådet på Ahlmann-skolen ønsker

2 Baggrund/hvorfor Vores legepladser er meget slidte ved alle tre skolegårde, og de er også meget slidt, nogle steder er det muggent og ved at falde fra hinanden. Der er rigtig mange af os der bruger det og specielt efter at 7,8,9 klasse er flyttet har vi andre rigtig meget brug for det.

3 1 prioritet Vi vil renovere legepladserne i alle skolegårdene fordi de er meget nedslidte. Vi ville gerne have nogle nye redskaber. Pris: 47950,kr.

4 Flere gynger Den her koster: 16950,kr

5 2 prioritet Vi ville også gerne have en stellanova gynge som, fordi den er god til både store og små. Den koster: 45150,kr

6 Andet vi gerne vil have til skolegården Vi vil gerne have nogle nye fodboldmål. Pris: 7200,- kr. for 4 stk. Vi vil også gerne have nogle borde / bænkesæt så man har steder hvor vi kan sidde og snakke / hygge og lave lektier i frikvarterne. Pris 3500,- kr. pr. stk. ( vi ønsker mindst 2)

7


Download ppt "Elevrådet på Ahlmann-skolen ønsker. Baggrund/hvorfor Vores legepladser er meget slidte ved alle tre skolegårde, og de er også meget slidt, nogle steder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google