Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Derfor er afslutningen på den omfattende Opgradering af antenneanlægget udsat.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Derfor er afslutningen på den omfattende Opgradering af antenneanlægget udsat."— Præsentationens transcript:

1 Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Derfor er afslutningen på den omfattende Opgradering af antenneanlægget udsat Indtil videre. Så snart vi kan komme i jorden igen vil arbejdet blive færdiggjort, så også medlemmerne i Gesten kan opleve den nemme vej til de digitale tjenester.

2 Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Når opgraderingen er tilendebragt, vil vi afholde en demonstrations- aften i Gesten, hvor vi både vil have et godt tilbud med på en Zaptor. Og Expert i Vejen vil have et godt tilbud med på en fladskærm! Så hold øje med infokanalen eller lokalavisen for nærmere information. Med venlig hilsen Stofa

3 Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Selv om vi ikke er færdige, har vi valgt at indsætte nogle af de nye programmer, midlertidigt således: TV2 News på kanal S 28 frekvens 359,25 MHz. TV2 Sport på kanal S 29 frekvens 367,25 MHz. På de næste sider får du en forsmag på hvad du kan vælge imellem, når arbejdet er færdigt og kanalerne omlagt. Bemærk du kan ikke bestille produkterne før ombygningen er færdig

4 Fri adgang til digital-tv

5 Zaptor – flere muligheder

6 10 % rabat på internet

7 Telefonabn. kr. 0,- !

8 Find de digitale kanaler

9 Forkortelser & teknik


Download ppt "Sneen driller opgraderingen af antenneanlægget I Sneen driller også i Gesten! Derfor er afslutningen på den omfattende Opgradering af antenneanlægget udsat."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google