Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Www.regionmidtjylland.dk Hospitalsenheden VEST Adfærd og ansvar.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Www.regionmidtjylland.dk Hospitalsenheden VEST Adfærd og ansvar."— Præsentationens transcript:

1 www.regionmidtjylland.dk Hospitalsenheden VEST Adfærd og ansvar

2 Hospitalsenheden VEST 2 ▪ www.vest.rm.dk Adfærd og ansvar God adfærd kan man da ikke være i tvivl om? Datasikkerhed og tavshedspligt -------------------------------------- For sundhedspersonale: MidtEPJ: ”Do’s and dont’s” og journalføring Introduktion til MidtEPJ

3 Hospitalsenheden VEST 3 ▪ www.vest.rm.dk Principper for god adfærd i det offentlige -Høflig og hensynsfuld adfærd over for borgere på en måde, som styrker tilliden til det offentlige. -Vi lever op til borgernes tillid til os som offentligt ansatte – professionalisme. -Vi efterlever arbejdspladsens regler og retningslinjer. Fra vejledningen ”God adfærd i det offentlige” 2007God adfærd i det offentlige

4 Hospitalsenheden VEST 4 ▪ www.vest.rm.dk Mail, kalender og internet – er der nogen ben i det? Retningslinje for mail, kalender og internet Retningslinje for mail, kalender og internet sikrer fælles spilleregler:  Region Midtjyllands fælles e-mailsignatur skal anvendes.  Kalenderen anvendes og er opdateret. Åben læseadgang.  Sociale medier og internet: hvem repræsenterer du med din mening?  Arbejdsmæssig og privat brug af mail, kalender og internet.  Pas (meget) på personfølsomme oplysninger.

5 Hospitalsenheden VEST 5 ▪ www.vest.rm.dk Få kollegerne til at elske dig!  Brug regionens mailsignatur – du kan få en lige her: http://intranet.rm.dk/it/kontorarbejdspladsen/e-mail/mailsignatur/%c3%b8vrige+brugere? http://intranet.rm.dk/it/kontorarbejdspladsen/e-mail/mailsignatur/%c3%b8vrige+brugere  Oplys ferie, møder m.v. i kalenderen i Outlook.  Bliv en haj til mails: Find ud af hvad du vil. Lav en informativ overskrift. Sig det vigtigste først. Skriv korte mails. Pas på med ”svar til alle”. Send ikke en kopi til ledelsesgruppen af alt. Sig det vigtigste ansigt til ansigt.

6 Hospitalsenheden VEST 6 ▪ www.vest.rm.dk Eksempel på dårlig adfærd

7 Hospitalsenheden VEST 7 ▪ www.vest.rm.dk

8 Hospitalsenheden VEST 8 ▪ www.vest.rm.dk

9 Hospitalsenheden VEST 9 ▪ www.vest.rm.dk

10 Hospitalsenheden VEST 10 ▪ www.vest.rm.dk

11 Hospitalsenheden VEST 11 ▪ www.vest.rm.dk

12 Hospitalsenheden VEST 12 ▪ www.vest.rm.dk

13 Hospitalsenheden VEST 13 ▪ www.vest.rm.dk

14 Hospitalsenheden VEST 14 ▪ www.vest.rm.dk

15 Hospitalsenheden VEST 15 ▪ www.vest.rm.dk

16 Hospitalsenheden VEST 16 ▪ www.vest.rm.dk Og nu til datasikkerhed


Download ppt "Www.regionmidtjylland.dk Hospitalsenheden VEST Adfærd og ansvar."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google