Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter."— Præsentationens transcript:

1 NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. Software Vendor Terms

2 NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Præmisserne  De fleste virksomheder anskaffer årligt masser af nye licenser, kritiske såvel som ikke-kritiske, og det er ikke alle licensbetingelser, det kan betale sig at forhandle og ændre individuelt, men  det kan for alle virksomheder betale sig at have egne standard software vendor terms, som supplerer og har forrang for leverandørens licensbetingelser.  Erfaringsmæssigt accepteres vendor terms bredt af leverandørsiden, hvis disse er begrænset til de vilkår, der skal sikre fleksibilitet og et rimeligt udkomme af en audit.

3 NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Værdien  Værdien af godt indarbejdede software vendor terms viser sig over tid primært i forbindelse med  køb og salg af forretningsenheder,  outsourcing og  audits.  For virksomheder, der jævnligt frasælger eller køber forretningsenheder er værdien af godt indarbejdede software vendor terms enorm, idet softwarelicenser er ”en bekymring/omkostning mindre” i en hektisk transaktionsfase, idet f.eks. frasolgte forretningsenheder kan fortsætte på den sælgende virksomheds licenser i en transitionsperiode.

4 NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Indholdet  Indholdet af software vendor terms skal tilpasses den enkelte virksomheds behov, og der skal ske en afvejning mellem på den ene side antal og karakter af vilkårene i de terms, som man beslutter at anvende, og på den anden side antallet af tilfælde, hvor vilkårene ikke bare ”glider glat igennem” hos leverandørerne.  Software Vendor Terms indeholder stort set altid vilkår om  Change of Control  Køb og frasalg af forretningsenheder og datterselskaber  Outsourcing  Licensaudits

5 NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter til versaler med ét klik. NB! Ingen tekst under dette punkt. Fortsæt på næste dias. Indholdet  Software Vendor Terms kan indeholde vilkår om  Vilkår der udstrækker brugsretten til tilknyttede konsulenter, joint venture partnere m.v.  Lovvalg og værneting  Vilkår der sikrer, at virksomhedens kunder, der modtager information fra eller indlægger data i systemet aldrig skal tælle med som brugere. Dette er særligt relevant for SAP og SharePoint baserede systemer.  Vilkår om, at ændringer i vilkårene ikke gyldigt kan aftales ved uploading til en licensing URL el. lign.


Download ppt "NB! Husk at anvende VERSALER (store bogstaver) i overskrifter. Tip: klik på A-knappen i KromannReumert DesignToolbar for at ændre alle dias overskrifter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google