Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vedligehold af submitter/format/ac:source/alias User story: som DBC-medarbejder skal jeg kunne vedligeholde information omkring de enkelte kilder ét sted.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vedligehold af submitter/format/ac:source/alias User story: som DBC-medarbejder skal jeg kunne vedligeholde information omkring de enkelte kilder ét sted."— Præsentationens transcript:

1 Vedligehold af submitter/format/ac:source/alias User story: som DBC-medarbejder skal jeg kunne vedligeholde information omkring de enkelte kilder ét sted og jeg skal kunne få en oversigt over dem, således at det er nemt at vedligeholde og at der er et sted hvor jeg ved, informationen altid er up-to-date. AcceptKriterier: 1.Jeg skal kunne oprette en ny kilde med de valgte informationer 2.Jeg skal kunne rette i eksisterende kilders information 3.Jeg skal kunne se en liste over de eksisterende kilder med deres informationer

2 vip.dbc.dk

3

4

5 Fremadrettede muligheder Kan udbygges med bibliotekernes katalogposter. Bibliotekernes vedligehold af adgangsURL’er til betalingskilder. Udfoldet oversigt over hvilke kilder, der ligger i hvilke baser (automatisk overført fra andre systemer). Biblioteksstyret filtrering af hvilke kilder der ønskes adgang til. Automatisk dannelse af konfigurationsfiler ved vedligehold af submitter/format-oplysninger. Oversigt over relationer for hver kilde. ?


Download ppt "Vedligehold af submitter/format/ac:source/alias User story: som DBC-medarbejder skal jeg kunne vedligeholde information omkring de enkelte kilder ét sted."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google