Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvem er jeg Britta Kempel, leder af det specialiserede socialområde for voksne i Odder Kommune Bestiller ydelser efter Serviceloven: § 101, § 107, § 108,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvem er jeg Britta Kempel, leder af det specialiserede socialområde for voksne i Odder Kommune Bestiller ydelser efter Serviceloven: § 101, § 107, § 108,"— Præsentationens transcript:

1 Hvem er jeg Britta Kempel, leder af det specialiserede socialområde for voksne i Odder Kommune Bestiller ydelser efter Serviceloven: § 101, § 107, § 108, § 110 Jeg vil primært tale om døgnbehandling § 101 Ønsker du at rette datoen i den røde bjælke, skal du vælge Vis - Master - Diasmaster. Derefter skal du klikke på datoen og rette den til. Klik derefter på Luk Mastervisning. Nu vil datoen blive vist på alle de dias du opretter.

2 Vi har brug for specialister
Kommunerne er generalister og vi kan løse de fleste opgave selv Vi har brug for specialister til de meget komplekse forløb Jo mere specialiseret I er jo bedre Pas på med ikke at ville det hele i det samme tilbud. (Omsorg og behandling er 2 meget forskellige ydelser) Sig nej hvis I ikke har de rette kompetencer til en opgave

3 Korte intensive forløb
Korte forløb på 2-3 måneder I er bare en lille del af et langt forløb Vigtigt ikke at starte forfra, I skal fortsætte hvor kommunen slap Behandlingen skal starte dag 1 Mestring frem for omsorg Helhedssyn – hvad skal der ske når borgeren kommer hjem Det er ikke prisen I skal konkurrere på, men resultater Ønsker du at rette datoen i den røde bjælke, skal du vælge Vis - Master - Diasmaster. Derefter skal du klikke på datoen og rette den til. Klik derefter på Luk Mastervisning. Nu vil datoen blive vist på alle de dias du opretter.

4 Stil krav til kommunerne
Der skal være en præcis bestilling/handleplan fra kommunen Kontrakten skal afspejle bestillingen I skal sikre en systematik omkring status og opfølgninger Ønsker du at rette datoen i den røde bjælke, skal du vælge Vis - Master - Diasmaster. Derefter skal du klikke på datoen og rette den til. Klik derefter på Luk Mastervisning. Nu vil datoen blive vist på alle de dias du opretter.

5 Overvej samarbejdsaftaler
Kan være med til at sikre at kommunerne buger jer til den samme opgave igen Kan være med til at sikre at bestiller ved hvad de får, og I ved hvad I skal levere Større viden om hinanden Fælles sprog


Download ppt "Hvem er jeg Britta Kempel, leder af det specialiserede socialområde for voksne i Odder Kommune Bestiller ydelser efter Serviceloven: § 101, § 107, § 108,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google