Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kompetence Sikker Danisco bruger på deres hjemmeside et professionelt sprog der får hjemmesiden til at fremstå som en sikker hjemmeside.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kompetence Sikker Danisco bruger på deres hjemmeside et professionelt sprog der får hjemmesiden til at fremstå som en sikker hjemmeside."— Præsentationens transcript:

1 Kompetence Sikker Danisco bruger på deres hjemmeside et professionelt sprog der får hjemmesiden til at fremstå som en sikker hjemmeside.

2 Kompetence Konsekvent Danisco gør et stort stykke arbejde for at vise deres arbejdsstyrke og at dialogen i Virksomheden fungere optimalt. Danisco er ikke bange for at fortælle om hvordan arbejdet fungere internt i virksom- heden

3 Kompetence Klar De er ”upfront” og meget klare med deres udtagelser. De er sikker i deres udtageler.

4 Karakter Åben Alene ved forsiden utrykker de åbenhed fordi man får fornemmelsen af at der ligger meget uden man nødvendigvis kan se det. Ved at dykke ned igennem siden finder man ud af at de faktisk har mange ting. Rapporter, Seminar, Invester oplysninger, Sektion for pressen, Strategier og opbygning af Danisco som virksomhed.

5 Karakter Ærlig F.eks. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden, så kontakt os. Man føler hele tiden man er ”med”

6 Karakter Velvillig

7 Karakter Medmenneskelig Danisco viser medmenneskelighed ved hele tiden at vise at de gør meget ud af forskning ved bl.a. at have den funktion der hedder ”Knowledge Lab”

8 Karakter Beskeden Vi kan ikke se nogen form for selvkritik på selve siden.

9 Karakter Humoristisk De prøver i form af billeder at virke humoristisk

10 Tilstedeværelse Engageret Ja, der er et smittende engagement i form af deres slogan.

11 Tilstedeværelse Ægte Siden virker meget troværdigt og man føler sig velkommen. Om det er fordi vi kender Dansico ved vi ikke.

12 Tilstedeværelse Nærværende Vi finder dem nærværende baseret på et samlet indtryk

13 Tilstedeværelse Levende Klare ”statements” og korte sætninger. De gør det meget simpelt.


Download ppt "Kompetence Sikker Danisco bruger på deres hjemmeside et professionelt sprog der får hjemmesiden til at fremstå som en sikker hjemmeside."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google