Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

) Facilitatorordningen Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen & Tom Simonsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: ") Facilitatorordningen Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen & Tom Simonsen."— Præsentationens transcript:

1 ) Facilitatorordningen Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen & Tom Simonsen

2 Hvad er Facilitatorordningen? Et projektet som er led i Kronikerprogrammet og tager afsæt i forløbsprogrammerne for KOL og type 2 diabetes. Projektet går ud på at støtte almen praksis i arbejdet med at strukturere og styrke indsatsen overfor patienter med kronisk sygdom. Hvordan kan vi optimere bhl. / kontrol i almen praksis? Hvordan samarbejder vi med kommuner og hospitaler? Hvem gør hvad? Det er et projekt i Region Hovedstaden der løber i 2011 og 2012. Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod)

3 Hvad / hvem er en Facilitator Det er en praktiserende læge i Region Hovedstaden, som er ansat i regionen. Facilitator kan på mange forskellige måder understøtte klinikkens udvikling mhp at indarbejde en struktureret tilgang til kronikerne. Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) !

4 Hvad kan projektet tilbyde dig? Alle praktiserende læger vil få tilbudt op til 3 facilitator besøg enten i 2011 eller 2012 Besøgene er af 1 times varighed Hver læge honoreres med 1482,40 kr. pr. besøg Beløbet dækker en læge og klinikpersonale Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod)

5 Hvad kan Facilitator tilbyde? Hjælp med implementering af vejledninger, fraser og instrukser. Hjælp til lægens rolle som tovholder i kronikerbehandlingen. Hjælp til Ledelse, praksisorganisering og arbejdsdeling. Overblik over it-muligheder til bedre systematik i kronikerbehandlingen. Diagnosekodning, data-fangst m.m

6 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod)


Download ppt ") Facilitatorordningen Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen & Tom Simonsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google