Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvordan griber vi det an? En stor del af de ambulante patienter vil have behov for støtte til at være aktive i hverdagen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvordan griber vi det an? En stor del af de ambulante patienter vil have behov for støtte til at være aktive i hverdagen."— Præsentationens transcript:

1 Hvordan griber vi det an? En stor del af de ambulante patienter vil have behov for støtte til at være aktive i hverdagen

2 Hvordan griber vi det an? Værdier Organisation Rammer Indhold På baggrund af Sundhedsstyrelsen ’Fysisk aktivitet i sygehusvæsnet’ og ’Brug kroppen i psykiatrien’

3 Det er en hjælp når nogen fortæller mig, at jeg er et lige så godt menneske af den grund. Line Gode og dårlige perioder - risiko for desillusion og opgivelse.

4 Værdier Assertiv tilgang; respektfuld, vedholdende og opsøgende. Accept. Ambivalens, gode og dårlige perioder. Afbalanceret støtte, realistiske mål Motivation er en proces som også finder sted forud for beslutningen om forandring.

5 Organisation Tværfaglighed – kontaktpersonens rolle Ledelsesopbakning, prioritering af tid, udvikling og kompetencer. Ildsjæle, nøglepersoner og faglighed. Systematisk vurdering og opfølgende tilbud om behandling. Fællesundervisning af personalet.

6 Rammer Let adgang og rummelighed Følgeskab, relationen, forpligtelse. Fælles deltagelse, rollemodel. Hensyntagende tilrettelæggelse. Individuel plan. Personlige præferencer og erfaringer. Hjælp til struktur og fastholdelse.

7 Indhold Patienters favoritter Gåture Cykel / Motionscykel Styrketræning / fitnesss Gymnastik / øvelser Sundhedsstyrelsen, 2006

8 Indhold Motiverende samtale Plan Fælles gåture med kontaktperson – på egen hånd Brug af skridttæller – introduktion til program Øvelser sammen med kontaktperson – på egen hånd Følgeskab til ekstern aktivitet Gruppetilbud Miljø der inviterer til at bruge kroppen Tilgængelige motionsredskaber, fælles brug af Motionsvideo Fælles deltagelse til Sankt Hans løb, Sund By løb m.v.


Download ppt "Hvordan griber vi det an? En stor del af de ambulante patienter vil have behov for støtte til at være aktive i hverdagen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google