Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er ”nyt”? Tjenestesamling lørdag d. 05.09.09.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er ”nyt”? Tjenestesamling lørdag d. 05.09.09."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er ”nyt”? Tjenestesamling lørdag d. 05.09.09.

2 1. Mission er indarbejdet i tiltrædelsesdokumentet for det apostolske netværk – et netværk af menigheder og et fællesskab af tjenester De forandringsprocesser som lokale menigheder har måtte gennemgå i skiftet fra decentralisering til yderligere netværkstænkning påvirker missionen, som må gennemleve en tilsvarende forandringsproces.

3 2. Fra periferisk placering af lokal menighed i mission til central placering af lokal menighed i mission. Det bunder i forståelsen af ”missional menighed” (at være apostolsk). Og at styrke sammenhængskraften (og ejerskabet) mellem menighed og mission (begge veje), således at menighederne tjener missionen, og missionen tjener menighederne.

4 3. Fra missionskoordinator til missionsfacilitator Mindre fokus på koordinering af mission og mere fokus på facilitering af mission i netværket. Dette udøves primært i relation med missions- gruppelederne i et erfa-netværk, men også gerne i direkte kontakt med lokale menigheder (bl.a. afhængig af tjenesten) Facilitator sparrer endvidere med servicecenter og med Tjenesteteam repræsentant, der taler missionen i Tjenesteteam. Gerne repræsentant for AKM i diverse missionsfora: DMR, DMRU, Projektrådgivningen, Frikirkernes mission.

5 4. Yderligere netværkstænkning i mission blandt frikirker Brug af stordriftsfordele og fælles branding f.eks. i forbindelse med fund raising, akut nødhjælpsprojekter og indsamlinger, og volontør-programmer.

6 5. Mission under fortsat udvikling Strukturen må facilitere og tjene livet, og ikke være en begrænsende faktor for udvikling af yderligere mission (nye missionsområder, økonomi, m.v)

7 Missional menighed Service- center Erfa-netværk m/missiongruppe- ledere Facilitator Frikirkernes mission Fundraising Nødhjælp (akut) Voluntørprogrammer 7864800 Adm. Service Org. service 2-3 samlinger årligt


Download ppt "Hvad er ”nyt”? Tjenestesamling lørdag d. 05.09.09."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google