Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rødkilde Gymnasium Pod- og vodcast i naturvidenskab. September 2011.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rødkilde Gymnasium Pod- og vodcast i naturvidenskab. September 2011."— Præsentationens transcript:

1 Rødkilde Gymnasium Pod- og vodcast i naturvidenskab. September 2011

2 Pod- og vodcast i naturvidenskab Præsentation og udførelse af projektet Erfaringer fra projektet Smagsprøver på elevernes produkter Erfaringsudveksling

3 Pod- og vodcast i naturvidenskab Præsentation og udførelse af projektet: Projektets udgangspunkt var at skabe et alternativt redskab til afrapportering af naturvidenskabelige øvelser. Hvordan: Eleverne optager øvelsen mens den udføres samt den teoretiske forklaring på øvelsen. Fik en ultrakort præsentation til pod- og vodcast samt en standard øvelsesvejledning Valget af redigeringsprogram er individuelt og afhænger af elevernes egne erfaringer samt hardware. Eleverne fremviser deres produktioner for hinanden og modtog derved respons fra andre elever såvel som læreren For at sikre det faglige indhold skal vodcasten opbygges som en standardrapport.

4 Pod- og vodcast i naturvidenskab Erfaringer fra projektet: Anvendelse af pod og vodcast i naturvidenskab, bringer flere elevtyper ind i undervisningen. Drengene er fascineret af teknologien De stille elever får trænet mundtlig fremlæggelse. Alle elevtyper fandt pod- og vodcast anvendelig som en alternativ afrapporteringsmetode Er generelt elevaktiverende Er tidskrævende Kræver ikke yderligere forudsætninger hos elever og lærere end almindelige IT færdigheder, computere samt mulighed for optagelse af videosekvenser.

5 Pod- og vodcast i naturvidenskab Smagsprøver på elevernes produktioner http://www.youtube.com/watch?v=wsUQvz4AQN8&feature=player_embedded http://www.techsmith.com/download/camtasia/win/thankyou.asp

6 Pod- og vodcast i naturvidenskab Spørgsmål og erfaringsudveksling


Download ppt "Rødkilde Gymnasium Pod- og vodcast i naturvidenskab. September 2011."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google