Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NemLog-in: Kurser for IT-leverandører. Intro og formål Økonomistyrelsen afholder inden sommerferien et antal kurser for IT-leverandører. Kurset er af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NemLog-in: Kurser for IT-leverandører. Intro og formål Økonomistyrelsen afholder inden sommerferien et antal kurser for IT-leverandører. Kurset er af."— Præsentationens transcript:

1 NemLog-in: Kurser for IT-leverandører

2 Intro og formål Økonomistyrelsen afholder inden sommerferien et antal kurser for IT-leverandører. Kurset er af én dags varighed og gennemgår de vigtigste organisatoriske og tekniske problemstillinger for IT-leverandører til myndigheder. Leverandører, som har gennemført kurset, bliver listet på modernisering.dk.

3 Fordele for leverandører Spar tid og penge ved at få serveret den vigtigste viden Hør om de hidtidige erfaringer og faldgruber, samt kommende udvikling af NemLog-in Kvalitetssikring af produkter og ydelser Kom på listen over uddannede leverandører med heraf følgende muligheder for øget salg

4 Idéer til kursusindhold Gennemgang af tilslutningsproces Krav til leverandører Virk.dk tilslutning – hvad er anderledes? Migrering til ny digital signatur (OCES2) Testmiljø, meta data og integrationstest Risikovurdering og assurance level Sikkerhed og persondatahåndtering Håndtering af flere myndigheder fra samme løsning (gateway løsninger)


Download ppt "NemLog-in: Kurser for IT-leverandører. Intro og formål Økonomistyrelsen afholder inden sommerferien et antal kurser for IT-leverandører. Kurset er af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google