Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg til workshop i forbindelse med ITIF-satsningen Oversigt over kommunale initiativer og erfaringer, visioner og udfordringer i forhold til implementering.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg til workshop i forbindelse med ITIF-satsningen Oversigt over kommunale initiativer og erfaringer, visioner og udfordringer i forhold til implementering."— Præsentationens transcript:

1 Oplæg til workshop i forbindelse med ITIF-satsningen Oversigt over kommunale initiativer og erfaringer, visioner og udfordringer i forhold til implementering af it i skolerne Workshop den 3. Juni 2008 På Radisson SAS H.C. Andersen Hotel, Odense

2 Kommunens 3-5 mest centrale initiativer i fht. implementering af it i skolen 1.Initiativ 1 … 2.Initiativ 2 … 3.Initiativ 3.. 4.Initiativ 4.. 5.Initiativ 5.. Bemærk: Der er i mange kommuner gennemført en række initiativer. List ikke alle, men vurder hvilke 3-5 som har stået mest frem fordi de fx har været de største, mest omtalte, haft størst effekt eller andet.

3 Det initiativ som gav størst positiv effekt Initiativets indhold Initiativets effektHvad kan andre lære af vores erfaringer … Beskriv …

4 Det initiativ som ikke gav forventet effekt – måske endda negativ effekt Initiativets indhold Initiativets effektHvad kan andre lære af vores erfaringer … Beskriv …

5 Kommunens vision for it i undervisning og læring i de kommende år? …

6 Kommunens 3 største udfordringer i fht. implementeringen af it i de næste år 1.Udfordring 1 … 2.Udfordring 2 … 3.Udfordring 3..


Download ppt "Oplæg til workshop i forbindelse med ITIF-satsningen Oversigt over kommunale initiativer og erfaringer, visioner og udfordringer i forhold til implementering."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google